مرکز تئاتر مولوی، روز یکشنبه ۲۱ مردادماه تعطیل خواهد بود

مرکز تئاتر مولوی، یکشنبه ۲۱ مردادماه مصادف با سالروز شهادت حضرت امام محمد تقی علیه السلام «جواد الائمه» تعطیل خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، اجراهای این مرکز به دلیل مصادف شدن با سالروز شهادت حضرت امام محمد تقی علیه السلام «جواد الائمه»، یکشنبه ۲۱ مردادماه تعطیل است.

گفتنی است، اجرای نمایش های «آنشرلی با موهای خیلی قرمز» به کارگردانی امیربهاور اکبرپور دهکردی، «ترس و لرز» به کارگردانی مریم زرینی و «اتفاق» به کارگردانی مسعود سالاری، مجددا از  دوشنبه، ۲۲ مرداد از سر گرفته خواهد شد.

از علاقمندان دعوت می شود برای دیدن نمایش های «ترس و لرز»، «آنشرلی با موهای خیلی قرمز» و «اتفاق»، همه روزه غیر از شنبه ها، به ترتیب در ساعت های ۱۸، ۱۹ و ۲۰ به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.