استقبال از برگزاری دوره های آموزشی در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران

دوره‌های آموزشی هنری نقاشی با آبرنگ، رنگ روغن  و عکاسی مقدماتی توسط کانون هنرهای تجسمی دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دوره آموزشی طراحی وبسایت‌های وردپرسی توسط کانون کارآفرینی دانشجویان این پردیس که از ۱۰ مرداد آغاز شده و تا هفته اول شهریور سال جاری، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، ادامه خواهد داشت؛ با استقبال دانشجویان همراه بوده است.

دوره‌های نقاشی با آبرنگ و طراحی وبسایت‌های ورد‌پرسی هر کدام با ۱۶ ساعت آموزش پروژه محور سعی در تقویت مهارت‌های هنرجویان در زمینه‌های مذکور را دارد. دوره عکاسی مقدماتی نیز با آموزش ۸ ساعته مباحثی چون مروری کوتاه بر ساختار دوربین، آشنایی با شاخه‌ها و ژانرهای عکاسی ، مثلث نور دهی‌، معرفی نرم‌افزار‌های ویرایش عکس و آموزش اولیه کار با آ‌نها و … ، سعی در تقویت مهارت دانشجویان در زمینه عکاسی حرفه‌ای دارد.

همچنین، دوره نقاشی مبتدی رنگ و روغن با عناوین رنگ‌شناسی و ابزارشناسی‌، سایه روشن در رنگ روغن، اصول کلی کار با رنگ روغن و … توسط کانون هنرهای تجسمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، سه‌شنبه ۱۶ مرداد، برگزار خواهد شد.

گفتنی است، این دوره‌ها با هدف تقویت مهارت‌های فردی دانشجویان در حوزه‌های هنری و کسب وکار‌های مجازی و در جهت راه پیدا کردن دانشجویان به فضای کسب و کار، از ۱۰ مرداد آغاز شده و تا هفته اول شهریور  نیز ادامه خواهد داشت.