کارگاه آموزشی «ورود حرفه‌ای به بازار کار» در دانشگاه تهران برگزار شد

کارگاه آموزشی «ورود حرفه‌ای به بازار کار» توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و سازمان‌ بین المللی دانشگاهیان در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این دوره جامع، طی ۶ روز و در مدت زمان ۲۴ ساعت، تمام نکات تخصصی و لازم جهت ورود دانشجویان و فارغ التحصیلان به بازار کار و کسب جایگاه شغلی مطلوب توسط آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. سرفصل‌های این دوره شامل «مسیریابی شغلی»، «رزومه‌نویسی»، «مصاحبه شغلی»، «قانون و قرارداد کار»، «فناوری اطلاعات پیشرفته»، «مکاتبات اداری و آیین نگارش» و «اخلاق حرفه‌ای» بود که توسط محمدرضا شمشیرگر و زینب سادات طباطبایی تدریس شد.

از جمله ویژگی‌های این دوره، برگزاری به صورت «کارگاهی» و «تعاملی» بود؛ شرکت‌کنندگان در دوره، ضمن ترسیم «مسیر شغلی خود» نسبت به تدوین و ارائه «رزومه کاری» اقدام کردند و شرط دریافت گواهی پایان دوره، تحویل این دو مورد در نظر گرفته شده بود.

همچنین در بخش مربوط به قانون و قرارداد کار، یک گروه تئاتر حقوقی به سرپرستی مریم کشفی و علیرضا فتحی، نمایشی در این زمینه در قالب «وقف علمی» اجرا کردند.

گفتنی است، این رویداد آموزشی با حضور ۵۵ نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان برگزار شد و ۱۷ تیر ۱۳۹۷ به کار خود پایان داد.