نمایش «آن شرلی با موهای خیلی قرمز» در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه می رود

«آن شرلی با موهای خیلی قرمز» اثر برگزیده بیست و یکمین جشنواره تئاتر دانشگاهی، از دوشنبه ۲۵ تیر در مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران، روی صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایش «آن شرلی با موهای خیلی قرمز» به نویسندگی فراز مهدیان دهکردی و کارگردانی امیربهاور اکبرپور دهکردی از دوشنبه ۲۵ تیر تا ۱۹ مرداد ۱۳۹۷، ساعت ۱۹ در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی به روی صحنه خواهد رفت.

بنا بر این گزارش در نمایش «آن شرلی با موهای خیلی قرمز» سید مهدی حسام الذاکرین، آرزو عبدالهی، مائده رفیعی و مهرداد حبیبیان به ایفای نقش می‌پردازند.

این نمایش درباره‌‌ خواهر و برادری به اسم ماریلا و متیو است که تصمیم می‌گیرند پسر بچه‌ای را به فرزندی قبول کنند، اما به‌جای آن پسر بچه، دختر بچه‌ای به اسم آن‌شرلی وارد خانه‌شان می‌شود.

این نمایش، پیش از این از دانشگاه شهرکرد در بیست و یکمین جشنواره تئاتر دانشگاهی شرکت و به عنوان یکی از آثار برگزیده برای اجرای عمومی معرفی شده بود.

گفتنی است در این اثر، بهزاد صفار (تهیه‌کننده)، مائده رفیعی (دستیار کارگردان)، عادل محمدیان (طراح و پردازش نور)، امیربهاور اکبرپور دهکردی‌، بهزاد صفار (طراح صحنه)، صالح صمیمی (مدیر صحنه)،  ساناز مرتضی (منشی صحنه)، سید مهدی حسام الذاکرین (طراح لباس)، آمنه عباسی (دوخت لباس)، مارال رحیم دزفولی (دستیار لباس)، مهرداد حبیبیان (تنظیم و انتخاب موسیقی)، پوریا لندی (طراح پوستر)، آرزو عبداللهی (گریم)، محبوبه حسام الذاکرین (ساخت عروسک)، علی‌رضا مروی (ساخت تیزر) و اردوان آشناگر‌، مینا ربیعی و سیاوش رئیسی (به عنوان عکاس) نیز  همکاری می‌کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «آن شرلی با موهای خیلی قرمز»  که تا ۱۹ مرداد هر روز، غیر از شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به صحنه می‌رود، به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.