تعطیلی مرکز تئاتر مولوی، همزمان با سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)

همزمان با سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)، مرکز تئاتر مولوی دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ تعطیل خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، اجراهای این مرکز به دلیل مصادف شدن با سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در روز دوشنبه ۱۸ تیر، تعطیل است.

گفتنی است، اجرای نمایش‌های «آقامحمد خان» به کارگردانی نوید معمار کرمانی، «شکیل اونیل» به کارگردانی علی حسین‌زاده و امیر کامران و «پرده خانه» به کارگردانی شیما اسدی، از سه شنبه، ۱۹ تیر ۱۳۹۷ از سر گرفته خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش‌های «آقامحمد‌خان»، «شکیل اونیل» و «پرده‌ خانه»‌، همه‌روزه غیر از شنبه‌ها، به ترتیب در ساعت‌های ۱۸، ۱۹:۳۰ و ۲۰:۳۰ به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.