«روزی با دانشگاه تهران» با شعار «من دانشگاه تهرانی هستم» برگزار می‌شود

واحد ارتباط دانشگاه با خانه و مدرسه معاونت فرهنگی، دومین دوره از برنامه «روزی با دانشگاه تهران» را با شعار «من دانشگاه تهرانی هستم»، دوشنبه ۸ مرداد سال جاری از ساعت ۹ تا ۱۶ در برخی از پردیس‎ها و دانشکده‎های دانشگاه تهران برگزار می‎کند.

این برنامه در راستای ارتباط دانشگاه و جامعه، آشنایی مردم به‎ویژه دانش‎آموزان با فضای دانشگاه و نشان‎دادن فضای علمی با نشاط و به‎منظور ایجاد علاقه، انگیزه و‌ روحیه تلاش برای ورود به «دانشگاه تهران» به عنوان نماد آموزش عالی ایران و جذب دانشجویان برتر، برگزار می‎شود و علاقه‎مندان می‎توانند تا ۵ مرداد برای شرکت در این برنامه ثبت‌نام کنند.

اهداف این برنامه شامل آشنایی دانش‎آموزان با رشته‎های تحصیلی دانشگاه تهران، آشنایی با امکانات و تسهیلات ویژه دانشگاه تهران برای دانشجویان، معرفی امکانات، موقعیت، جایگاه ملی و بین‎المللی دانشگاه تهران برای دانش‎آموزان، خانواده‎ها و مربیان، آشنایی با فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه تهران، معرفی قطب‎های علمی دانشگاه تهران برای جذب دانش‎آموزان برتر، معرفی چهره‎های ماندگار، دانشمندان جوان و دانشجویان موفق دانشگاه تهران و آشنایی با اهداف، ارزش‎ها و سبک زندگی در دانشگاه تهران است.

جامعه هدف این برنامه دانش‎آموزان نخبه و علاقه‎مند، خانواده دانش‎آموزان و مربیان و مدیران مدارس برتر، هستند. در این برنامه، افراد علاقه‌مند برای آشنایی با دانشگاه تهران، رشته‌های تحصیلی، اعضای هیئت علمی، مفاخر، دستاوردها، امکانات و تجهیزات آن می‌توانند از دانشگاه دیدن کنند.

گفتنی است، در این مراسم یک‌روزه، تورهای بازدید از مراکز علمی، فرهنگی و تاریخی دانشگاه تهران، نشست‌های تخصصی در خصوص معرفی رشته‌های تحصیلی و زمینه‌های اشتغال و کارآفرینی و برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برای دانش آموزان، داوطلبان ورود به دانشگاه و خانواده‌های آنان تدارک دیده شده است.

علاقه‎مندان برای حضور در این برنامه می‎توانند حداکثر تا ۵ مرداد ١٣٩٧ از طریق لینک زیر ثبت نام کنند.

ورود به صفحه « روزی با دانشگاه تهران »

.

ما را در تلگرام دنبال کنید:

3 دیدگاه

• من دانش اموز رشته علوم انسانی دبیرستان هستم و به شدت علاقه مند و به دنبال اشنایی با رشته های مختلفم تا بتونم تصمیم معقولی بگیرم تا اینده خودم رو بهتر رقم بزنم:) و هم چنین از این فرصت طلایی استفاده کنم تا با محیط دانشگاهی مانوس تر بشم.

• من دانش اموز رشته علوم انسانی هستم و به شدت علاقه مند و به دنبال اشنایی با رشته های مختلفم تا بتونم تصمیم معقولی بگیرم تا اینده خودم رو بهتر رقم بزنم:)