فراخوان شرکت در یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت منتشر شد

دستورالعمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره‌ ملی حرکت «ویژه فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی دانشجویان» ابلاغ شد. این دستور العمل از لینک زیر قابل دسترس است:

دستورالعمل_جشنواره_ملی_حرکت

انجمن‌های علمی دانشجویی، گروه‌های دانشجویی و دانشجویان به‌صورت انفرادی می‌توانند آثار خود را با توجه به دستورالعمل اجرایی جشنواره و شرایط زیر حداکثر تا تاریخ ۲۰ تیر ۱۳۹۷ به ایمیل اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به آدرس cultural@ut.ac.ir ارسال کنند.

۱- هر انجمن علمی می‌تواند حداکثر در دو حوزه از حوزه‌های رقابتی جشنواره (انجمن علمی برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه) شرکت کند.

۲-هر گروه دانشجویی می‌تواند تنها در یک حوزه از حوزه‌های رقابتی: محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه، شرکت کند.

۳-هر فرد (دانشجو) می‌تواند تنها در یک حوزه از حوزه‌های محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه، شرکت کند.

۴-در حوزه رقابتی انجمن علمی برتر، با توجه به شرایط اختصاصی بند (الف) دستورالعمل لازم است گزارش در فرمت Word با حداکثر حجم ۳۰ مگابایت تهیه شود.

۵-در هریک از حوزه‌های رقابتی: فعالیت خلاقانه، مسابقه، کتاب، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه، شرکت‌کنندگان باید فقط یک فعالیت خود را در قالب یک اینفوگرافی با حداکثر حجم ۱۵ مگابایت اندازه A1  آماده و ارسال کنند.

۶- در آماده‌سازی گزارش‌ها توجه به فرم‌های داوری ضرورت دارد.

۷- فعالیت‌های گزارش‌شده باید در فاصله زمانی اول خرداد ۱۳۹۶ تا اول خرداد ۱۳۹۷ انجام شده باشند.