برگزاری آیین معرفی برگزیدگان مرحله دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه تهران

آیین معرفی برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و سومین مسابقات قرآن و عترت، یکشنبه ۶ خرداد، ساعت ۱۸:۳۰ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مسابقات قرآن سال ۱۳۹۶دانشگاه تهران شامل برگزاری مرحله دانشگاهی سی و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت علیهم السلام دانشجویان کشور و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت علیهم السلام ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران، برگزار شد.

گفتنی است، در این مراسم از ۷۵ تن از دانشجویان و ۳۲ تن از کارکنان و اعضای هیئت علمی تقدیر خواهد شد.

این مسابقات شامل ۶ بخش و ۳۳ رشته بود. بخش‌ها و رشته‌های مسابقات، شامل موارد زیر بوده است:

آوایی (شفاهی): تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ ۵ جزء اول، حفظ ۱۰ جزء اول، حفظ ۲۰ جزء اول، حفظ کل، اذان (برادران)، دعا و مناجات‌خوانی، تواشیح (برادران)

معارفی (کتبی): مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، دیدگاه و سیره معصومین(ع)، آشنایی با احادیث اهل بیت، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی

پژوهشی: مقاله ‌نویسی و تلخیص کتاب

ادبی: شعر، داستان، نمایشنامه نویسی و فیلمنامه نویسی