مسابقه اینترنتی «زلال وحی» به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود

مسابقه اینترنتی روزانه «زلال وحی» به مناسبت ماه مبارک رمضان، ویژه دانشجویان، کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران، برگزار می‌شود.

برای شرکت در این مسابقه که تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت، علاقه‌مندان می‌توانند به سامانه cultural.ut.ac.ir مراجعه کنند. زمان پاسخ‌گویی به پرسش‌های هر روز تا ساعت ۲۳ همان روز تعیین شده است.

گفتنی است، هر روز از بین افرادی که پاسخ صحیح داده‌اند به قید قرعه یک برنده معرفی می‌شود. همچنین به سه‌ تن از افرادی که با شرکت در مسابقات بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند، در پایان ماه مبارک رمضان هدایایی اهدا خواهد شد.

6 دیدگاه

• با سلام و احتراماگر برایتان مقدور میباشد امکاناتی جهت ویرایش پاسخ های ارسالی مسابقه زلال وحی قرار دهید.با تشکر فراوان

• با سلام و عرض تشکر از این فعالیت فرهنگی -مسابقه اینترنتی (زلال وحی)در ماه مبارک رمضان- بهار قرآن، چنانچه امکان دارد مهلت پاسخ به سوالات مربوط به روزهای تعطیل پنجشنبه و جمعه را تا روز اول هفته یعنی شنبه تمدید نمائید. دسترسی از خانه مشکل است. پیشنهاد دیگر این است اگر مورد قبلی امکان ندارد حداقل سوالات مربوط به روزهای تعطیل، روز شنبه قابل رویت باشند.