بازدید نیم‌بها از باغ موزه نگارستان و موزه مقدم دانشگاه تهران در هفته میراث فرهنگی

بازدید از باغ موزه نگارستان و موزه مقدم دانشگاه تهران در هفته میراث فرهنگی نیم‌بها است. به مناسبت هفته میراث فرهنگی و از تاریخ ۲۸ اردیبهشت تا ۳ خرداد ۱۳۹۷ باغ موزه نگارستان و موزه مقدم دانشگاه تهران به صورت نیم‌بها پذیرای علاقه‌مندان هستند.

علاقه‌مندان برای بازدید از باغ موزه نگارستان در هفته میراث فرهنگی و ماه مبارک رمضان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۷ و برای بازدید از موزه مقدم از ساعت ۹ تا ۱۶ به این دو مجموعه فرهنگی و تاریخی دانشگاه تهران مراجعه کنند.

گفتنی است، باغ موزه نگارستان به مناسبت روز جهانی میراث فرهنگی، پنج‌شنبه ۲۷ اردیبهشت به صورت رایگان میزبان علاقه‌مندان بود. موزه مقدم نیز با برپایی نمایشگاه «پارچه‌ها و بافته‌ها» و بازدید رایگان علاقه‌مندان از روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت به استقبال هفته میراث فرهنگی رفته است.

به اطلاع همراهان و دوست‌داران باغ‌موزه نگارستان می‌رساند: به مناسبت بزرگداشت روز جهانی موزه‌ها، پنج‌شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ بازدید از باغ‌موزه نگارستان رایگان است.

ساعت کاری مجموعه باغ موزه نگارستان تا پایان ماه مبارک رمضان به شرح زیر است:

مجموعه موزه‌ها: از ساعت ۹ تا ۱۷

محوطه باغ: از ساعت ۹ تا ۲۳:۳۰