آیین تجلیل از دانشجویان ممتاز علمی، فرهنگی و ورزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی با حضور معاون فرهنگی دانشگاه برگزار شد

آیین تجلیل از دانشجویان ممتاز علمی، فرهنگی و ورزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت با حضور دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه، دکتر تخشید، رییس این دانشکده، جمعی از مدیران و اعضای هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و همچنین دانشجویان و فعالان فرهنگی، علمی و اجتماعی دانشکده یاد شده در محل تالار استاد کاتوزیان برگزار شد.

دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه در این مراسم ضمن اظهار خرسندی از برگزاری این برنامه ارزنده گفت: دانشکده حقوق و علوم سیاسی از منظر فعالیت‌های دانشجویی همواره یکی از دانشکده‌های فعال دانشگاه بوده و امیدواریم این پیشتازی در فعالیت‌های علمی، فرهنگی و ورزشی همچنان ادامه پیدا کند.

دکتر سرسنگی در بخش دیگری از سخنان خود به سابقه درخشان علمی این دانشکده اشاره کرد و افزود: این دانشکده در طول سال‌های طولانی فعالیت خود شاهد حضور برجسته‌ترین استادان و دانشجویان حقوق و علوم سیاسی کشور بوده و به همین دلیل است که معمولا جوانان علاقه‌مند به تحصیل در این رشته‌ها، این دانشکده را به عنوان اولین گزینه و انتخاب خود در نظر می‌گیرند.

معاون فرهنگی دانشگاه فعالیت‌های اجتماعی را در کنار کار علمی از جمله مهمترین رویکردهای دانشگاهی دانست و ادامه داد: امروزه نگاه سنتی به دانشگاه تغییر یافته و در کنار کار آموزش و پژوهش، اهمیت ویژه‌ای به فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دانشجویان می‌دهد. وی افزود: خوشبختانه دانشکده حقوق و علوم سیاسی دارای فضای خوبی از فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دانشجویی است و ما امیدواریم ضمن توسعه این فضا، دانشجویان این دانشکده بتوانند سهم بیشتری در توسعه فضای فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دانشگاه ایفا کنند.

در ادامه این مراسم از دانشجویان ممتاز این دانشکده در حوزه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی با اهدای لوح تقدیر و دیگر هدایا تقدیر شد.