فراخوان شرکت در جشن دانش‌آموختگی دانشگاه تهران منتشر شد

جشن دانش‌آموختگی سال تحصیلی ۹۵ – ۹۶ دانشگاه تهران، به‌صورت یکپارچه، شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ساعت ۱۶ در زمین چمن دانشکده تربیت‌بدنی واقع در امیرآباد شمالی، روبروی کوی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

در این مراسم از دانش‌آموختگان رتبه‌ اول دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد تقدیر شده و لوح و تندیس به آنها اهدا می‌شود. ثبت‌نام الکترونیکی در وب‌سایت اداره‌کل امور فرهنگی اجتماعی معاونت فرهنگی دانشگاه تهران از ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۵ اردیبهشت شروع و تا ساعت ۲۳ جمعه ۱۴ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. برای دانش‌آموختگان ثبت‌نام شده، کارت ورود به مراسم صادر می‌شود. حضور در مراسم تنها با ارائه این کارت امکان‌پذیر است.

لازم به توضیح است، دانش‌آموخته‌ باید در سال تحصیلی ۹۵ – ۹۶ فارغ‌التحصیل شده باشد. هر دانش‌آموخته می‌تواند حداکثر دو نفر از اقوام درجه یک خود را همراه داشته باشد. پذیرش در روز مراسم از ساعت ۱۴ (دو ساعت قبل از شروع مراسم) آغاز می‌شود.

گفتنی است، دانش‌آموختگانی که تمایل به گرفتن عکس با لباس دانش‌آموختگی را دارند، می‌توانند از روز شنبه ۱۵ اردیبهشت تا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۸  تا ۱۶ با در دست داشتن کارت شرکت در مراسم به باشگاه دانشجویان واقع در خیابان ۱۶ آذر مراجعه کنند.

.

لینک مرتبط: گزارش و آلبوم تصویری مراسم سال گذشته