جلسه نقد و بررسی کتاب برگزیده نهمین جشنواره بین‌المللی فارابی همراه با تقدیر از مؤلفین مجموعه سه جلدی «تاریخ بنادر و دریانوردی ایران» برگزار می‌شود

جلسه نقد و بررسی مجموعه سه جلدی «تاریخ بنادر و دریانوردی ایران» به همراه جشن تجلیل از مؤلفین، توسط کانون مطالعات بینارشته‌ای دانشگاه تهران با حضور استادان، فرهیختگان و اندیشمندان علوم انسانی، دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۷، ساعت ۱۴:۰۰ در تالار استاد محمد ابراهیم باستانی پاریزی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، برگزار می‌شود.

کتاب سه جلدی اطلس تاریخ بنادر و دریانوردی ایران، برگزیده اول در گروه تاریخ، جغرافیا و باستان‌شناسی در نهمین جشنواره بین‌المللی فارابی در سال ۱۳۹۶ شده است. در این مراسم دو مؤلف این کتاب دکتر محمدباقر وثوقی (استادتمام گروه تاریخ دانشگاه تهران) و دکتر منصور صفت‌گل (استادتمام گروه تاریخ دانشگاه تهران) جایزه خود را از رئیس‌جمهور دریافت کردند.

همچنین این اثر فاخر و ارزنده برگزیده نخست سی و پنجمین دوره جایزه جهانی کتاب سال شده است.

این مجموعه ارزشمند گامی مهم در راستای مطالعات راهبردی در حوزه دریایی و دریانوردی در ایران است و نقشه‌ها و اسناد تاریخی پراهمیتی را منتشر کرده است. از این‌رو، پژوهشگرانی متعدد، این کتاب را در داخل و خارج کشور ستایش کرده‌اند. چاپ نخست کتاب در فاصله کمتر از یک سال به اتمام رسیده و اکنون در آستانه چاپ دوم است.

گفتنی است، در جلسه نقد و بررسی این مجموعه دکتر نصرالله صالحی به عنوان منتقد و دکتر منصور صفت‌گل و محمدباقر وثوقی مؤلفان اثر به عنوان دیگر سخنرانان حضور دارند.

شرکت در این مراسم برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.