اختتامیه پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی برگزار می‌شود

مراسم پایانی پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی (یادمان زنده‌یاد محمود استادمحمد)، همزمان با مبعث پیامبر اسلام (ص)، با حضور مدیران دانشگاه تهران و همچنین جمعی از هنرمندان، اساتید و دانشجویان تئاتر دانشگاهی، شنبه ۲۵ فروردین ساعت ۱۸، در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی برگزار می‌شود.

اختتامیه پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی، مرکز تئاتر تجربی دانشجویان و مؤسسه هنر تماشاگان و با یاد زنده‌یاد محمود استاد‌محمد، هنرمند فقید و خالق آثاری چون «آسید کاظم»، «دیوان تئاترال»، «سپنج رنج و شکنج»، «شب بیست و یکم» و بازیگری آثاری چون «شهر قصه»، «سیاه راه» و … برگزار می‌شود.

این دوره از نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی از مهر سال ۱۳۹۶ آغاز و تا اسفند سال ۱۳۹۶ ادامه داشت که بر اساس آن ۲۰ اثر نمایشی در روزهای شنبه هر هفته توسط گروه‌های نمایشی، خوانش شد.

گفتنی است، علاقه‌مندان برای حضور در مراسم پایانی پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی، می‌توانند شنبه ۲۵ فروردین ساعت ۱۸، به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.