آغاز به کار مرکز تئاتر مولوی در سال ۱۳۹۷

نمایش «شب دوازدهم» از ۱۵ فروردین و نمایش «جایی میان خوک‌ها» از ۱۶ فروردین در مرکز تئاتر مولوی آغاز به کار خواهند کرد.

نمایش «شب دوازدهم» به نویسندگی ویلیام شکسپیر و کارگردانی محسن صادقی اصفهانی از ۱۵ فروردین تا ۱۲ اردیبهشت، ساعت۱۸:۳۰ در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه می‌رود.

«شب دوازدهم» که پایان‌نامه مقطع ارشد دانشجویان پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران است، درباره خواهر و برادری است که در دریا دچار طوفان می‌شوند و یکدیگر را گم می‌کنند. دختر وارد کشور غریبی می‌شود و برای محافظت از خودش مردپوش می‌شود. مردپوش شدن او برایش مسائل و مشکلاتی به وجود می‌آورد.

در این نمایش آرمین خوش‌نیک، پانیذ خوش‌نیک، آرش راسخ، شهاب نظام‌دوست، صبا پویشمن، ایمان خاکباز، معین دیده‌بان، مینا زاغری، امیرحسین قنواتی و پریسا اورنگی به ایفای نقش می‌پردازند.

همچنین، ماکتا قاسملو (تهیه کننده)، امیرحسین نصیری (آهنگساز)، امیرحسین نصیری، شهاب نظام‌دوست و محسن صادقی اصفهانی (ترانه‌سرایان)، علی زارع رفیع، غزل نقی زاده، فروغ فعال، احسان جوادزاده، علیرضا رضوانی، سعید شیخی (نوازندگان)، سارا بلبلی (طراح و مجری گریم )، ماکتا قاسملو (طراح گرافیک)، امیرحسین قنواتی (اجرای گرافیک)، سوگل دولت‌سرایی (طراح لباس)، راهیل کریمی (دوخت لباس)، محمدرضا محمدیاری (عکاس)، نوید ایزدیار (ساخت تیزر)، محدثه جودی (دستیار کارگردان) و کیانا نسودری (منشی صحنه) در نمایش شب دوازدهم همکاری می‌کنند.

گفتنی است، نمایش «جایی میان خوک‌ها» نیز از ۱۶ فروردین در مرکز تئاتر مولوی آغاز به کار خواهد کرد. «جایی میان خوک‌ها» به نویسندگی آثول فوگارد و کارگردانی مسعود حکیمی‌نژاد از پنج‌شنبه ۱۶ فروردین تا ۱۳ اردیبهشت، ساعت ۱۷در سالن کوچک مرکز تئاتر مولوی به صحنه می‌رود.

در نمایش «جایی میان خوک‌ها» قصه پاول ناوروتسکی سرباز فراری از جنگ را شاهد هستیم که سال‌ها است در خوکدانی خانه‌اش مخفی است. او به همراه همسرش پراسکویا هر لحظه در این فکر است که خود را از شرایط موجود برهاند، اما …

در این نمایش میثم نوروزی، سارا کریمیان اقبال، تینا بخشی و مهسا نظری به ایفای نقش می‌پردازند.

همچنین، در نمایش «جایی میان خوک‌ها» سمانه صابری و جواد محمدپور (مشاوران کارگردان)، سمانه داودی پارسا (طراح لباس)، حجت هاشمی (طراح صحنه)، تینا بخشی (طراح گریم)، یونس دلبری (طراح نور)، محسن ابراهیمی (طراح صوت)، مهدی الفت (ویدیو آرت)، ماردیروس (تبلیغات مجازی) و مهدی دوایی (گرافیست و ساخت تیزر) همکاری می‌کنند.

گفتنی است، علاقه‌مندان برای دیدن نمایش «شب دوازدهم»  که تا ۱۲ اردیبهشت هر روز غیر از شنبه‌ها، ساعت ۱۸:۳۰ به صحنه می‌رود و دیدن نمایش «جایی میان خوک‌ها» که تا ۱۳ اردیبهشت هر روز غیر از شنبه‌ها، ساعت ۱۷ به صحنه می‌رود؛ می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به آدرس: خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.