نگاهی به مرکز تئاتر مولوی در سال ۱۳۹۶

مرکز تئاتر مولوی در سال ۱۳۹۶ با اجراها و برنامه‌های متعدد و متنوع دانشگاهی میزبان هنر و هنرمندان دانشگاهی از سراسر کشور بود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، در این سال، ۸۶ نمایش در مرکز تئاتر مولوی اجرا شد که از این میان ۴۰ اثر در جشنواره‌های مختلف دانشگاهی، فجر، سوره و تجربه اجرا شد. همچنین ۱۷ اثر نمایشنامه‌خوانی و ۲۹ نمایش نیز اجرای عمومی شد. از میان مجموع این آثار، ۷۳ اثر به قلم نویسندگان ایرانی و ۱۳ اثر توسط نویسندگان خارجی به رشته تحریر درآمده بود.

گفتنی است، پرکارترین بازیگر سال ۱۳۹۶ در مرکز تئاتر مولوی: صالح علوی‌زاده (۳ اثر)، پرکارترین طراح صحنه: مصطفی مرادیان (۳ اثر)، پرکارترین تهیه‌کننده آثار اجرایی: سجاد افشاریان (۳ اثر) و پرکارترین طراح نور در مرکز تئاتر مولوی: مصطفی اسفندیاری (۴ اثر) بوده‌اند.

همچنین در سال۱۳۹۶ مرکز تئاتر مولوی، میزبان بالغ بر ۲۰ برنامه علمی و پژوهشی (جلسات نقد و بررسی، نشست‌های تخصصی، سمینار، بزرگداشت مفاخر هنری، کارگاه‌های پژوهشی و عملی و …) بود. مرکز تئاتر مولوی در مجموع میزبان ۶۸۷ اجرا و برنامه جانبی علمی و پژوهشی در حوزه تئاتر دانشگاهی نیز بوده است.

بنابراین گزارش، بیشترین استقبال از یک اجرا در سالن اصلی این مجموعه مربوط به نمایش «مفیستو» با ۵۹۴۰ تماشاگر در طول ۴۸ شب اجرا و همچنین بیشترین استقبال از یک اجرا در سالن کوچک مربوط به نمایش «ما سه نفر بودیم» با ۱۱۱۸ نفر تماشاگر در طول ۲۴ شب اجرا بود.

.

راه های ارتباطی مرکز تئاتر مولوی:

نشانی: خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان

آدرس ایمیل: theatremolavi@gmail.com