اسامی ۷۵ اثر منتخب مرحله اول جشنواره تئاتر دانشگاهی اعلام شد

اسامی ۷۵ اثر انتخاب شده در مرحله اول جشنواره تئاتر دانشگاهی اعلام شد. هیئت انتخاب پس از ۱۱ روز بررسی آثار، نتایج بازبینی مرحله اول تئاتر صحنه (استان‌های تهران و البرز) را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران، با توجه به افزایش استقبال دانشجویان از این دوره جشنواره تئاتر دانشگاهی و رشد چشم‌گیر کیفیت آثار شرکت‌کننده، هیئت انتخاب پس از ۱۱ روز بررسی و ارزیابی آثار، طی بیانیه‌ای نتایج بازبینی مرحله اول تئاتر صحنه (استان‌های تهران و البرز) را اعلام کرد.

.

بیانیه هیئت انتخاب مرحله اول بازبینى بخش تئاتر صحنه (استان‌های تهران و البرز)

با سلام و عرض احترام

دانشجویان گرامى شرکت‌کننده در بخش تئاتر صحنه بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللى تئاتر دانشگاهى، ما داوران مرحله اول این بخش، از میان ٢١٧ اجراى زنده (١۵ دقیقه از اثر) و ۴۵ فیلم‌تئاتر رسیده به دبیرخانه این جشنواره، با توجه به دانش‌مان از هنر تئاتر دقیقاً ٧۵ اثر را براى ارزیابى در مرحله دوم برگزیده‌ایم. ضمن عرض خسته نباشید به همه دوستان فعال در این مرحله امیدواریم گروه‌هاى برگزیده در مرحله بعد، اجراى خوب و رضایت‌بخشى داشته باشند و عزیزانى که موفق به عبور از این مرحله نشده‌اند، استوار و سرزنده در این عرصه ادامه دهند.

هیئت انتخاب مرحله اول بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهى ایران:

رفیق نصرتى، توماج دانش بهزادى، پرستو محبى، سیاوش قائدى، سعید حسنلو

.

لازم به ذکر است بازبینی مرحله دوم این بخش از ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ آغاز خواهد شد.

مشاهده اسامی آثار منتخب