اعلام برگزیدگان فراخوان آرت شاپ ۱۳۱۳ دانشگاه تهران

اسامی برگزیدگان فراخوان آرت شاپ ۱۳۱۳ دانشگاه تهران، اعلام شد.

ضمن قدردانی از همکاری هنرمندان و دانشجویان شرکت‌کننده، پس از بررسی آثار ارسالی بر اساس شرایط ذکر شده در فراخوان، اسامی برگزیدگان به شرح زیر اعلام می‌شود:

– زینب آقاباقری، پردیس هنرهای زیبا (مهندسی شهرسازی)

– محمد شاکری قزلحصار، پردیس هنرهای زیبا (طراحی صنعتی)

– احسان حمیدی، پردیس هنرهای زیبا (تاریخ هنر جهان اسلام)

آثار برگزیده پس از تعطیلات نوروزی، در آرت شاپ ۱۳۱۳ دانشگاه تهران واقع در باشگاه دانشجویان به نمایش گذاشته خواهند شد.

گفتنی است، معاونت فرهنگی دانشگاه تهران در راستای حمایت از تولیدات فرهنگی و هنری دانشجویان اقدام به ایجاد آرت شاپ ۱۳۱۳ در باشگاه دانشجویان کرده است. آرت شاپ ۱۳۱۳، اولین فروشگاه محصولات فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاه تهران، فراخوان ارسال آثار هنری و تولیدات دانشجویی برای نمایش و فروش در این مکان را در بهمن ۱۳۹۶ منتشر کرد. این برنامه از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف حمایت از محصولات تولیدی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانشگاه تهران از سال ۱۳۱۳ آغازگر هزاران روایت و رویداد زیبا و پر افتخار بوده است و اینک آرت شاپ ۱۳۱۳ به عنوان نخستین مرکز دانشگاهی فروش محصولات فرهنگی کشور، روایتی نو از دانشجویان این دانشگاه است. این مرکز که به همت گروهی از دانش آموختگان دانشگاه تهران و حمایت معاونت فرهنگی این دانشگاه تأسیس شده است، در نظر دارد تا با ایجاد مرکزی برای خلق، نمایش و فروش محصولات هنرمندان و طراحان، فرصتی برای ارائه آثار آنها به دنیای حرفه‌ای ایجاد کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۶ با شماره ۰۹۰۱۱۰۲۱۳۱۳ تماس بگیرید.