معرفی هیئت داوران دومین جشنواره بین‌المللی عکاسی «نگاه آبی»

محمود کلاری،‌ نیکی کریمی، مجتبی آقایی، شادی قدیریان و نیکلای نیمان به عنوان داوران‌ دومین جشنواره بین‌المللی عکاسی «نگاه آبی» معرفی شدند.

آثار منتخب دومین دوره جشنواره نگاه آبی با محوریت انرژی‌های پاک و مصرف صحیح انرژی را محمود کلاری، نیکی کریمی، مجتبی آقایی، شادی قدیریان و نیکلای نیمان داوری خواهند کرد.‌ جشنواره بین‌المللی نگاه آبی با هدف معرفی و فرهنگ‌سازی در راستای انرژی‌های پاک و مصرف صحیح انرژی برگزار می‌شود.

.

معرفی داوران:

– محمود کلاری؛ متولد ۱۳۳۰، عکاس و مدیر فیلمبرداری است. او دارای مدرک تخصصی شناخت و تکنیک عکاسی از نیویورک بوده و در آژانس بین‌المللی عکس خبری سیگما در پاریس عکاسی کرده‌ است. وی همچنین به عنوان مدیر فیلمبرداری بیش از ۷۰ فیلم سینمایی فعالیت داشته و جوایز متعددی را از جشنواره های داخلی و خارجی در کارنامه خود دارد. کلاری در سال ۱۳۵۹ یکی از ۱۵ عکاس برتر سال توسط مجله تایم شناخته شد و عکس‌های او در مجلات فرانسوی، آلمانی و آمریکایی چاپ شده‌ و نمایشگاه‌های بسیاری در داخل و خارج کشور برگزار کرده است.

– نیکی کریمی؛ متولد ۱۳۵۰، بازیگر، کارگردان، عکاس و تهیه کننده سینما است. وی با نقش‌آفرینی در بیش از ۶۰  فیلم سینمایی، کاندیدا و برنده جوایز متعددی از جشنواره فیلم فجر و جشنواره‌های بین‌المللی شده است. وی همچنین داوری جشنواره‌های معتبر جهانی از جمله جشنواره کن و برلین را در کارنامه خود دارد. کریمی سابقه‌ای طولانی در عکاسی داشته و نمایشگاه‌های بسیاری را در داخل و خارج از کشور برگزار کرده است.

– مجتبی آقایی؛ متولد ۱۳۴۴، دبیر دوره‌های هفتم تا دهم جشنواره تجسمی فجر، عکاس و پژوهشگر، استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و فرهنگ و دارای نشان درجه یک هنری است. وی دبیر و داور جشنواره‌های متعددی بوده و همچنین نمایشگاه‌های بسیاری در داخل و خارج کشور برگزار کرده است.

– شادی قدیریان؛ متولد ۱۳۵۳، عکاس و فارغ‌التحصیل رشته عکاسی است. وی فعالیت خود را از سال ۱۳۷۷ آغاز کرده و تاکنون در نمایشگاه‌های فراوانی در ایران، انگلیس، فرانسه، آمریکا، اتریش، دوبی، سوئد، هلند، بولیوی، دانمارک، استرالیا، لهستان، مکزیک، اسپانیا، آلمان، ترکیه، روسیه، بنگلادش، یونان، کانادا و ایرلند شرکت کرده ‌است. وی همچنین داوری جشنواره‌های متعدد عکاسی را در کارنامه خود دارد.

– نیکلای نیمان؛ متولد ۱۹۶۹ میلادی، کارگردان، تهیه کننده و فعال محیط‌زیست است. وی بنیانگذار و دبیر جشنواره جهانی سبز برلین است و بیش از ۱۰ سال است که این جشنواره با محوریت موضوعات زیست محیطی برگزار می‌شود. نیمان همچنین جوایز بین‌المللی بسیاری را برای فعالیت‌های زیست محیطی و آثار هنری خود دریافت کرده است.

.

مهلت پذیرش آثار شرکت‌کنندگان ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ بوده و انرژی‌های پاک، بهینه‌سازی مصرف، هدررفت، آلودگی صنعتی، حمل و نقل، آلودگی هوا، شهر سبز و توسعه پایدار از موضوعات این دوره جشنواره می‌باشد. نمایشگاه آثار منتخب جشنواره در نمایشگاه‌هایی در ایران و سراسر جهان به شکل همزمان به نمایش درخواهد آمد و مراسم اهدای جوایز این جشنواره در خردادماه سال آتی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت متن کامل فراخوان و همچنین ثبت‌نام و ارسال اثر در جشنواره به درگاه اینترنتی به نشانی www.BlueCircleGroup.ir مراجعه کنند.

دومین جشنواره بین المللی نگاه آبی به دبیری مسعود مکاری و توسط کانون دایره آبی دانشگاه تهران و دانشگاه هنر و با حمایت شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت ایران در خرداد ماه ۱۳۹۷ برگزار می‌شود.