برگزاری اولین نمایشگاه گل و گیاه و تولیدات دانشجویان دانشگاه تهران همراه با آغاز به کار رادیو دانشگاه

اولین نمایشگاه گل و گیاه و تولیدات دانشجویان دانشگاه تهران همراه با آغاز به کار رادیو دانشگاه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران افتتاح شد.

دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، ضمن بازدید از غرفه‌های مختلف این نمایشگاه، گفت: از دانشجویان محترم دست‌اندکار این نمایشگاه با طراوت همزمان با فرا رسیدن عید نوروز، تشکر می‌کنم. امیدوارم نمایشگاه خوبی باشد و استقبال خوبی نیز از آن صورت بگیرد.

وی در ادامه و در گفت‌وگو با رادیو دانشگاه، اعلام آمادگی کرد که در آینده نزدیک این رادیوی دانشجویی به صورت آزمایشی برای ساعتی در روز در سطح پردیس مرکزی دانشگاه تهران، پخش شود.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران، تأکید کرد: ما علاقه‌مندیم که دانشجویان بتوانند در محلی حرف‌هایشان را بزنند و انتقادشان را نسبت به مدیران، مسئولان، وضعیت آموزش، پژوهش، مسائل رفاهی و … مطرح کنند. این گفت‌وگو بین دانشجویان و مدیران می‌تواند در رفع مشکلات بسیار مؤثر باشد.

گفتنی است، در این نمایشگاه افزون بر عرضه تولیدات دانشجویان دانشگاه تهران، انواع گل و گیاه زینتی و دارویی، انواع محصولات کشاورزی و … ارائه شده است.

اولین نمایشگاه گل و گیاه و تولیدات دانشجویان دانشگاه تهران تا ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ از ساعت ۹ تا ۱۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران دائر خواهد بود.