برگزاری آیین روز درختکاری در باغ‌موزه نگارستان

هم‌زمان با  هفته منابع طبیعی و روز درختکاری با عید سعید نوروز و بهار طبیعت، مراسم روز درختکاری، ۱۹ اسفند سال ۱۳۹۶ در باغ‌موزه نگارستان برگزار شد و طی آن چند نهال درخت در قسمت‌های مختلف این باغ‌موزه کاشته شد.

این مراسم، به منظور ارتقاء فرهنگ حفاظت و بهره‌برداری پایدار از منابع طبیعی و محیط زیست و با توجه به رسالت دانشگاه تهران در ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی در قبال جامعه انسانی و طبیعت با همکاری گروه دانش‌آموزی از دبیرستان غیردولتی توسعه و گروه دانشجویی مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و اعضای انجمن علمی علم اطلاعات و دانش‌شناسی رشته مدیریت دانشگاه تهران، برگزار شد.

لازم به ذکر است بعد از  پایان این مراسم، گروه‌های ذکر شده به بازدید از مجموعه‌های مختلف موزه‌ای باغ نگارستان پرداختند.