برگزاری نخستین سمینار تخصصی تئاتر پژوهی در مرکز تئاتر مولوی

انجمن علمی نمایش و گروه آموزشی نمایش دانشکده هنر و معماری با همکاری مرکز تئاتر مولوی نخستین سمینار تخصصی تئاتر پژوهی را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، «نخستین سمینار تخصصی تئاتر پژوهی» در روزهای ۲۰ و ۲۱ اسفند ۱۳۹۶، از ساعت ۱۱ تا ۱۶  در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی برگزار خواهد شد.

بنا بر این گزارش، این سمینار در چهار پنل تخصصی، ویژه رشته‌های کارگردانی و ادبیات نمایشی و در هر پنل ۴ عنوان مقاله ارائه می‌شود.

گفتنی است، مقالات ارائه شده در این سمینار توسط دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به رشته تحریر درآمده و توسط شورایی تخصصی نیز مورد داوری قرار گرفته است.

علاقه‌مندان برای شرکت در نخستین سمینار تخصصی تئاتر پژوهی، می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به آدرس خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.