تقدیر از برگزیدگان بیست‌وششمین جشنواره دانشجویان نمونه سراسر کشور/ دو دانشجو از دانشگاه تهران برگزیده شدند

در  مراسمی با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت  از ۴۰ دانشجوی نمونه کشوری تقدیر شد.

در این مراسم ۲۷ دانشجو  از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و ۱۳ دانشجو از وزارت بهداشت به عنوان برگزیدگان بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سراسر کشور معرفی و تقدیر شدند.

دو دانشجوی دانشگاه تهران و از اعضای انجمن‌های علمی این دانشگاه، از برگزیدگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری هستند؛ مسعود یوسفی، دکترای محیط‌زیست از دانشگاه تهران و میلاد قارونی، دکترای مهندسی برق الکترونیک از دانشگاه تهران برگزیدگان این دانشگاه در بیست و ششمین جشنواره دانشجویان نمونه سراسر کشور هستند.

معاونت فرهنگی دانشگاه تهران کسب این مقام را به دانشجویان محترم، تبریک می‌گوید.