حضور کانون گردشگری دانشگاه تهران در نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر

کانون گردشگری باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران در سومین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر که با شعار «رویکرد تبیین نقش سیاست‌های اقتصاد مقاومتی» سه‌شنبه ۱۵ اسفند در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد، حضور دارد.

کانون گردشگری باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران با هدف ترویج سفرهای «زندگی با عشایر» برای عموم مردم، الگوسازی و معرفی توانمندی‌ها به تعاونی‌های عشایری و مردم، در سومین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر، شرکت دارد.

در این غرفه همچنین با تعاونی‌های عشایری‌ که مایل به همکاری در برنامه‌های مشترک تحت عنوان «زندگی با عشایر» هستند، تفاهم‌نامه همکاری امضا می‌شود.

سومین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر که با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور افتتاح شد تا ۱۸ اسفند ادامه خواهد داشت.