اعلام نتایج بخش کتبی و آوایی سی‌وسومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه تهران

مرحله دانشگاهی سی‌و‌سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و پنجمین دوره مسابقات کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران در بخش‌های کتبی و آوایی در روزهای ۷ و ۹ اسفند ۱۳۹۶ در باشگاه دانشجویان برگزار شد.

بخش کتبی این مسابقات در قالب ۹ رشته شامل: مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، دیدگاه و سیره معصومین(ع)، آشنایی با احادیث اهل بیت، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی ایرانی و رشته‌های کتبی بخش آوایی در قالب ۴ رشته شامل: حفظ ۵ جزء اول، حفظ ۱۰ جزء اول، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم به طور هماهنگ و هم‌زمان در دانشگاه‌های سراسر کشور، دوشنبه ۷ اسفند با حضور دانشجویان،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران در قالب نزدیک به ۳۰۰ نفر رشته برگزار شد.

همچنین بخش آوایی این مسابقات در قالب ۵ رشته با حضور داوران بین‌المللی، ۹ اسفند در قالب ۱۵۰ نفر رشته در محل باشگاه دانشجویان برگزار شد.

افزایش حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید در دو سال اخیر با رشدی نزدیک به صد درصد، کیفیت بالای تیم داوری در بخش آوایی با حضور داوران برتر و بین‌المللی از نکات حائز اهمیت این دوره از مسابقات بود که به همت اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

اسامی برندگان رشته‌های برگزار شده به شرح ذیل اعلام شد:

در آیین اختتامیه مسابقات در هفته اول خرداد ماه ۱۳۹۷ از رتبه‌های اول تا سوم این مرحله از مسابقات علاوه بر معرفی به مرحله منطقه‌ای تقدیر شده و رتبه‌های چهام و پنجم نیز به مرحله منطقه‌ای معرفی خواهند شد.

.

در آیین اختتامیه مسابقات در هفته اول خرداد ۱۳۹۷ از رتبه‌های اول تا سوم تقدیر خواهد شد.

.

همچنین شرکت‌کنندگان در بخش‌های ادبی‌، هنری‌، پژوهشی و فناوری اطلاعات می‌توانند تا پایان فروردین سال ۱۳۹۷ آثار خود را به دفتر این اداره واقع در خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶، دفتر اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تحویل دهند. برای سهولت ارسال آثار در برخی از رشته‌ها، شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را از طریق شماره تلگرامی ۰۹۱۲۵۵۴۹۸۴۴ نیز ارسال کنند. در پایان بعد از اتمام داوری در کلیه بخش‌ها و رشته‌ها در آیین اختتامیه مسابقات در هفته اول خرداد سال ۱۳۹۷ از برگزیدگان این رشته‌ها تقدیر به عمل خواهد آمد.