گردهمایی دانشجویان دانشگاه تهران در آستانه آغاز سال نو با محوریت حافظ شیرازی

گردهمایی دانشجویی ادیبانه‌ای با عنوان «بیا و حال اهل درد بشنو» توسط کانون مطالعات بینارشته‌ای فرهنگی دانشگاه تهران با محوریت آشنایی با زبان و اندیشه حافظ شیرازی با حضور استادان برجسته، ادیبان، چهره‌های سینمایی، هنرمندان و علاقه‌مندان به شعر و ادب فارسی، چهارشنبه ۱۶ اسفند، ساعت ۱۶:۳۰ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در این برنامه‌ که شرح و تفسیری از زبان و اندیشه حافظ شیرازی به زبان ساده برای مردم است، استاد علیرضا شجاع‌پور به سخنرانی خواهد پرداخت. کانون مطالعات بینارشته‌ای فرهنگی دانشگاه تهران در نظر دارد با هدف ترویج مفاهیم ادبی و درک درست آن‌ها، در کنار پروژه‌های پژوهشی خود برنامه‌هایی درخور فضای آکادمیک دانشگاه تهران برگزار کند. برنامه مذکور جزء نشست‌هایی است که این کانون دانشجویی در راستای فعالیت‌های بینارشته‌ای خود درنظر دارد.

گفتنی است، حضور در این مراسم برای عموم آزاد و رایگان خواهد بود.