نشست معاون فرهنگی دانشگاه با دانشجو – خبرنگاران دانشگاه تهران

نشست دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران با متقاضیان شرکت در طرح «دانشجو – خبرنگار دانشگاه» برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و تنی چند از مدیران این حوزه برگزار شد، دکتر سرسنگی طی سخنانی ضمن تشکر از دانشجویانی که برای همکاری با این طرح پیش‌قدم شده‌اند، گفت: طرح دانشجو – خبرنگار یکی از طرح‌های مهم ما در معاونت فرهنگی است که قطعا تاثیر بسزایی را در توامند‌سازی دانشجویان و معرفی شایسته دانشگاه به جامعه خواهد داشت.

معاون فرهنگی دانشگاه، هدف از انجام این طرح را آشنایی جامعه با دستاوردهای علمی دانشگاه دانست و افزود: ما در طول سال تعداد کثیری فعالیت علمی را در دانشگاه شاهد هستیم، اما متأسفانه این فعالیت‌ها آنچنان که باید به جامعه معرفی نمی‌شوند. با این طرح و با کمک دانشجویان، در پی آن هستیم که فعالیت‌های علمی دانشجویان و اعضای هیئت علمی را رصد کرده و از طریق رسانه‌ها آن‌ها را به اطلاع علاقه‌مندان برسانیم.

دکتر سرسنگی انجام این طرح را گامی برای کاربردی کردن دستاوردهای علمی دانشگاه دانست و گفت: با معرفی دستاوردهای علمی قادر خواهیم بود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و دولتی را با ابداعات و خلاقیت‌های دانشجویان و اعضای هیئت علمی آشنا کرده و از این طریق زمینه به نتیجه رسیدن طرح‌های علمی را فراهم کنیم.

معاون فرهنگی دانشگاه ضمن تقدیر از تلاش اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برای به ثمر نشستن این طرح بر لزوم آموزش‌های تخصصی برای دانشجو – خبرنگاران دانشگاه تأکید کرد و افزود: ما برای شرکت‌کنندگان در این طرح دوره‌های آموزش خبرنگاری، امور رسانه و ارتباطات و تهیه گزارش و دیگر آموزش‌های لازم را فراهم خواهیم کرد و از بهترین استادان ارتباطات برای توانمندسازی دانشجو – خبرنگاران استفاده خواهیم کرد.

پیش از سخنان دکتر سرسنگی دانشجویان شرکت‌کننده در طرح دانشجو – خبرنگار نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود را در این رابطه با معاون فرهنگی و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در میان گذاشتند.

لازم به یادآوری است که علاقه‌مندان به همکاری با این طرح می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تماس حاصل کنند.