جلسه معاونان فرهنگی و دانشجویی پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران برگزار شد

آخرین جلسه سال ۱۳۹۶ معاونان فرهنگی و دانشجویی پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران، سه‌شنبه ۸ اسفند در باغ‌موزه نگارستان برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، دکتر محمد علی زارع چاهوکی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی، دکتر رحمت اله اللهیاری مدیرکل امور شاهد ایثارگر، علی حبیب‌الهی مدیرکل تربیت بدنی، حمیدرضا ملی دبیر شورای انضباطی، محمدجواد جامه بزرگی رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشگاه و معاونان فرهنگی و دانشجویی پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران برگزار شد.

دکتر مجید سرسنگی در این جلسه، پس از استماع نقطه‌نظرات معاونان فرهنگی و دانشجویی پردیس‌ها و دانشکده‌ها، ضمن قدردانی از تلاش‌های معاونان در سال اخیر، گفت: هرچند محدودیت‌ها و نقائصی در حوزه فرهنگی داریم، اما معتقدم هنوز ظرفیت‌هایی در دانشگاه موجود هست که از آن‌ها استفاده نکرده‌ایم.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت موضوع فرهنگ در دانشگاه گفت: جنبه فرهنگی کار شما عزیزان در واحدها بسیار مهم و باارزش است. توجه شما در این زمینه باعث خواهد شد که بسیاری از مشکلات ما در حوزه فرهنگ برطرف شود.

دکتر سرسنگی در ادامه سخنان خود به نقش استادان دانشگاه در توسعه فرهنگ تأکید کرد و افزود: باید تلاش کنیم از توان استادان برجسته دانشگاه برای الگوسازی و معطوف کردن دانشجویان به برنامه‌های فرهنگی استفاده کنیم. در حقیقت بدون مشارکت استادان کار فرهنگی ما به ثمر نخواهد نشست.

معاون فرهنگی دانشگاه در پایان سخنان خود از زحمات معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه و نیز مدیران این حوزه در ستاد دانشگاه قدردانی کرد و اظهار امیدواری نمود که سال پیش رو سالی پربار برای حوزه فرهنگ در دانشگاه باشد.

گفتنی است، در این نشست معاونان فرهنگی و دانشجویی گزارشی از عملکرد سال ۱۳۹۶ واحدهای خود ارائه کرده و پیشنهادات خود را نیز برای ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه ارائه کردند.