زنگ شروع هجدهمین جشنواره تئاتر تجربه نواخته شد/ جدول روز اول و دوم جشنواره

برنامه‌ها و اجراهای هجدهمین جشنواره تئاتر تجربه با حضور دکتر ناظرزاده کرمانی، دکتر ناصر آقایی، ادنا زینلیان، دکتر رحمت امینی، دکتر فرشاد فرشته‌حکمت، دکتر مهدی سلطانی سروستانی، صادق صفایی، جمعی از دانشجویان و گروه‌های شرکت‌کننده در جشنواره، دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶، در دانشکده هنرهای نمایشی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران، رسما آغاز شد.

در این برنامه برخی از اساتید درباره هجدهمین جشنواره تئاتر تجربه، به سخنرانی پرداختند. همچنین دکتر ناظرزاده کرمانی پس از اشاره کردن به اهمیت جشنواره تئاتر تجربه در طول دوران، زنگ آغاز جشنواره را نیز نواخت.

در پایان، کیک جشنواره توسط ادنا زینلیان، از اساتید برجسته حوزه طراحی لباس، بریده شد.

جدول روز اول و دوم آثار تولیدی کارگاه‌های بخش نمایشنامه‌نویسی (جایزه عباس نعلبندیان)