بخش معارفی مسابقات قرآن و عترت برگزار شد/ بخش آوایی چهارشنبه ۹ اسفند برگزار می‌شود

بخش معارفی سی‌وسومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان و اعضای هیئت علمی در کلیه بخش‌ها، دوشنبه ۷ اسفند در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

اسامی نفرات برتر این بخش از مسابقات، از طریق سایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران متعاقبا اعلام می‌شود.

گفتنی است، این مسابقات شامل برگزاری مرحله دانشگاهی سی‌وسومین دوره مسابقات قرآن و عترت علیهم السلام دانشجویان کشور و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت علیهم السلام ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران است که شامل ۶ بخش و ۳۳ رشته است.

.

بخش‌ها و رشته‌های مسابقات:

آوایی (شفاهی): تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ ۵ جزء اول، حفظ ۱۰ جزء اول، حفظ ۲۰ جزء اول، حفظ کل، اذان (برادران)، دعا و مناجات‌خوانی، تواشیح (برادران)

پژوهشی: مقاله نویسی و تلخیص کتاب

ادبی: شعر، داستان، نمایشنامه‌نویسی و فیلمنامه‌نویسی

هنری: خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، فیلم کوتاه، عکس، معرق و منبت،  طراحی پوستر

فناوری: تولید نرم افزار و اپلیکشین، کانال شبکه مجازی

زمان برگزاری مسابقات:

بخش آوایی: چهارشنبه  ۹ اسفند از ساعت ۸:۳۰

سایر بخش‌ها: ارسال (تحویل) آثار ۱ اسفند ۱۳۹۶ تا ۲۹ فروردین ۱۳۹۷

مهلت ثبت‌نام تا دو روز قبل از برگزاری مسابقات و ارسال آثار است.

مکان برگزاری تمام مسابقات و تحویل آثار، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران به نشانی: خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶، دفتر اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران است.

ثبت‌نام و اطلاع‌رسانی‌های بعدی تنها از طریق سایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران (http://cultural.ut.ac.ir)  انجام می‌شود.