با حضور جمعی از مسئولان ارشد؛ آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان مسابقه ملی عکس «سفر به خانه خدا» در دانشگاه تهران برگزار می شود

آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان مسابقه ملی عکس «سفر به خانه خدا» با حضور جمعی از مسئولان کشور، ۶ اسفند ۹۶ ساعت ۱۸:۱۵ در محل سالن اصلی باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

در آیین اختتامیه این مسابقه که با حضور محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران، مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، حمید محمدی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان حج و زیارت، احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران و جمعی دیگر از مسئولان برگزار خواهد شد، ۹ اثر برگزیده نهایی معرفی و از برگزیدگان تجلیل و قدردانی به عمل خواهد آمد.

لازم به ذکر است از میان حدود ۳۰۰۰ اثر ارسالی به دبیرخانه مسابقه از استان‌های سراسر کشور، ۱۸۹۰ اثر به مرحله داوری راه یافت. که نهایتا هیئت داوران، ۷۵ اثر را برای کتاب مسابقه، ۵۳ اثر را برای نمایشگاه و ۱۱ اثر برجسته را به عنوان آثار برتر و شایسته تقدیر برگزیدند.

گفتنی است، مسابقه ملی عکس «سفر به خانه خدا» در محورهای عزت و کرامت حجاج ایرانی، وحدت در جهان اسلام، عملیات اجرایی حج سال ۱۳۹۶، لحظه‌های ویژه عبادی، سلفی بناها و آیین‌ها و استقبال از حجاج سال ۹۶ و به همت شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه تهران و با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شده است.

مسعود زنده‌روح کرمانی، دبیر هنری مسابقه و افشین شاهرودی، کمال‌الدین شاهرخ و حسن غفاری، اعضای هیئت داوران مسابقه هستند.

حضور در این مراسم برای عموم آزاد است.