همایش اقتصاد و کارآفرینی در حوزه زبان‌های خارجی در دانشگاه تهران برگزار شد

همایش اقتصاد و کارآفرینی در حوزه زبان‌های خارجی، پنجشنبه ۲۶ بهمن در باغ‌موزه نگارستان برگزار شد.

در این همایش که به همت کانون دانشجویی مطالعات بینا رشته‌ای فرهنگی برگزار شد، مسئولانی از وزارت امور خارجه، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، خبرگزاری‌های العالم و پرس تی وی همراه با اساتید برتر حوزه زبان‌های خارجه حضور داشتند.

در ابتدای این همایش، علی اکبر جباری دبیر علمی همایش در مورد اهداف برگزاری همایش و اهمیت زبان‌های خارجه در حوزه کسب و کار به سخنرانی پرداخت.

از دیگر سخنرانان این همایش می‌توان به عباس صفایی‌مهر دبیر کانون دانشجویی مطالعات بینا رشته‌ای فرهنگی، دکتر کامران ترابی، دکتر محمدرضا اربابی دبیر انجمن مترجمان ایرانی، دکتر محمد بیگی و تعدادی دیگر از اساتید حوزه زبان‌های خارجی اشاره کرد.

سپس تعدادی از کارآفرینان و دانشجویان مقالاتی را همراه با مباحث پرسش و پاسخ ارائه دادند که در پایان نیز تعدادی از مقالات به عنوان مقالات برتر به انتخاب داوران برگزیده شد و جوایزی همراه با لوح تقدیر به آنها اهدا شد.

گفتنی است، هدف از برگزاری این مراسم معرفی فرصت‌های شغلی متنوع از رشته‌های دانشگاهی حوزه زبان‌های خارجی، آسیب‌شناسی چالش‌های موجود در مسیر آموزش و یادگیری زبان‌های خارجی، بهبود فضای آموزش و یادگیری زبان‌های خارجی، شناسایی کارآفرینان برتر در عرصه شغلی زبان‌های خارجی و توسعه صنعت گردشگری کشور بود.