ثبت‌نام برای شرکت در مسابقات قرآن و عترت دانشگاه تهران تا ۶ اسفند ادامه دارد

مسابقات قرآن سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران شامل برگزاری مرحله دانشگاهی سی‌وسومین دوره مسابقات قرآن و عترت علیهم‌السلام دانشجویان کشور و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت علیهم‌السلام ویژه کارکنان و استادان دانشگاه تهران، برگزار می‌شود.

این مسابقات شامل ۶  بخش و ۳۳ رشته خواهد بود. دانشجویان (مرحله دانشگاهی)، کارکنان و استادان می‌توانند بنابر علاقه‌مندی خود در تمام بخش‌های اعلام شده این مسابقات شرکت کنند.

بخش‌ها و رشته‌های مسابقات:

آوایی (شفاهی): تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ ۵ جزء اول، حفظ ۱۰ جزء اول، حفظ ۲۰ جزء اول، حفظ کل، اذان (برادران)، دعا و مناجات‌خوانی، تواشیح (برادران)

معارفی (کتبی): مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، دیدگاه و سیره معصومین(ع)، آشنایی با احادیث اهل بیت، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی

پژوهشی: مقاله‌نویسی و تلخیص کتاب

ادبی: شعر، داستان، نمایشنامه‌نویسی و فیلمنامه‌نویسی

هنری: خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، فیلم کوتاه، عکس، معرق و منبت،  طراحی پوستر

فناوری: تولید نرم افزار و اپلیکیشن، کانال شبکه مجازی

زمان برگزاری مسابقات:

مسابقات قرآن در بخش کتبی و رشته‌های «حفظ»

زمان مسابقه: دوشنبه ۷ اسفند، ساعت ۱۱:۳۰

مسابقات قرآن در رشته‌های شفایی شامل: قرائت، ترتیل، دعا، اذان و تواشیح

زمان مسابقه: چهارشنبه ۹ اسفند، از ساعت ۸:۳۰ صبح

.

مکان برگزاری تمام مسابقات و تحویل آثار، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران به نشانی: خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶، دفتر اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران است.

.

ثبت‌نام و اطلاع‌رسانی‌های بعدی تنها از طریق سایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران (http://cultural.ut.ac.ir) انجام می‌شود.