مراسم یادبود درگذشتگان سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران با عنوان «این قافله عمر» برگزار می‌شود

مراسم یادبود درگذشتگان سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران با عنوان «این قافله عمر» به همت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دوشنبه ۱۴ اسفند، ساعت ۱۵:۳۰ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

در این مراسم، دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی، حجت الاسلام دکتر کرمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، سخنرانی خواهند داشت.

همچنین، سومین دوره برگزاری مراسم «این قافله عمر» با تجلیل از یاد و خاطره درگذشتگان دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۶ اعم از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی، تکریم بازماندگان، اهدای لوح و هدیه به آنها و برنامه‌های فرهنگی و هنری همراه خواهد بود.