مراسم رونمایی از سه نمایشنامه «فرشاد فرشته‌حکمت» برگزار شد

مراسم رونمایی از سه نمایشنامه «فرشاد فرشته‌حکمت» با حضور دکتر مجید سرسنگی، خسرو حکیم رابط، فریندخت زاهدی، مهدی سلطانی، احمد الستی، بهروز بختیاری، رحمت امینی، مهدی رضاخانی و جمع دیگری از دانشگاهیان و هنرمندان، شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶، در مرکز تئاتر مولوی برگزار شد.

در این مراسم که در آن از سه نمایشنامه چاپ شده دکتر فرشاد فرشته‌حکمت به نام‌های «راز سپهر»، «چشم به راه فردا» و «سرزمین ممنوع» رونمایی شد، امیرحسین حریری مدیر مرکز تئاتر مولوی، خسرو حکیم رابط و فریندخت زاهدی به سخنرانی پیرامون نمایشنامه‌های فرشاد فرشته‌حکمت و شخصیت وی پرداختند.

همچنین، نشان استادی مرکز تئاتر مولوی، توسط دکتر مجید سرسنگی و دکتر رحمت امینی به دکتر فرشاد فرشته‌‌حکمت اهدا شد.

سپس، فرشاد فرشته‌حکمت با خواندن بخش‌هایی از نمایشنامه خود، به سخنرانی پیرامون سه اثر رونمایی شده، پرداخت.

در ادامه مراسم، نمایشنامه «سرزمین ممنوع» به کارگردانی فرشاد فرشته‌حکمت و با نقش‌خوانی مهدی سلطانی، مهدی رضاخانی، شیوا ترابی، شیرین صمدی، آیناز ناصری و الناز ناصری نمایشنامه‌خوانی شد.

گفتنی است این مراسم با همکاری انجمن علمی دانشجویی نمایش دانشگاه تهران، سازمان جهاد دانشگاهی تهران، گروه آموزشی هنرهای نمایشی پردیس هنرهای زیبا و مرکز تئاتر تجربی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.