تعطیلی مرکز تئاتر مولوی و دو موزه دانشگاه تهران به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س)

هم‌زمان با فرا رسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س)، ضمن عرض تسلیت به اطلاع می رساند؛ مرکز تئاتر مولوی، باغ‌موزه نگارستان، موزه مقدم و نگارخانه دانشجو به شرح زیر تعطیل خواهند بود.

اجراهای مرکز تئاتر مولوی، روزهای دوشنبه ۳۰ بهمن و سه‌شنبه ۱ اسفند تعطیل خواهد بود. باغ‌موزه نگارستان، موزه مقدم و نگارخانه دانشجو نیز سه‌شنبه ۱ اسفند، تعطیل خواهند بود.

گفتنی است، بازدید از باغ‌ موزه نگارستان در نیمه دوم سال همه روزه غیر از دوشنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۸ و بازدید از موزه مقدم در نیمه دوم سال همه روزه غیر از شنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۶ امکان‌پذیر است.

همچنین نمایش‌های «در نیومده» به کارگردانی سعید زارعی و «آنام» به کارگردانی بهروز پناهنده مجددا از چهارشنبه ۲ اسفند در مرکز تئاتر مولوی به کار خود ادامه خواهند داد.