برگزیدگان و شایستگان تقدیر دانشگاه تهران در سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال

در سی‌وپنجمین دوره جایزه کتاب سال و بیست‌وپنجمین جایزه جهانی کتاب که ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ با حضور رئیس جمهور برگزار شد، از ۱۲ اثر برگزیده و ۴۳ اثر شایسته تقدیر در حوزه‌های مختلف تقدیر به عمل آمد.

آثار برگزیده و شایسته تقدیر از دانشگاه تهران به این شرح است:

در بخش تاریخ و جغرافیا از کتاب «اطلس تاریخ بنادر و دریانوردی ایران»، تألیف دکتر محمد باقر وثوقی و دکتر منصور صفت‌گل به‌عنوان کتاب برگزیده تقدیر به‌عمل آمد.

هم‌چنین در بخش دامپزشکی کتاب «ایمنی‌شناسی دامپزشکی» تألیف مایکل ج. دی و رونالد شوالتز، ترجمه دکتر غلامرضا نیکبخت بروجنی، دکتر محمدحسن متدین، دکتر محمدمهدی رنجبر، دکتر محمد خسروی و دکتر عاطفه اسماعیل‌نژاد؛

در بخش مهندسی کشاورزی، کتاب «تکثیر و پرورش میگوهای دریایی» تألیف دکتر کامران رضایی توابع و دکتر غلامرضا رفیعی؛

در بخش موسیقی، کتاب «شناخت هنر موسیقی» تألیف استاد مجید کیانی؛

در بخش منطق، کتاب «شرح منطق اشارات» تألیف دکتر مهدی عظیمی؛

و در بخش علوم خالص- زمین‌شناسی، کتاب «شکستگی در سنگ» تألیف دکتر حسین معماریان و دکتر بهزاد تخم‌چی به‌عنوان کتاب‌های شایسته تقدیر معرفی شدند.