نمایش «آناااااااام» با حضور رسول صدر عاملی افتتاح شد

نمایش «آناااااااام» به کارگردانی بهروز پناهنده با حضور رسول صدرعاملی، شهره سلطانی و مهرداد کوروش‌نیا افتتاح شد.

نمایش «آناااااااام» به نویسندگی علی اصغری و کارگردانی بهروز پناهنده با حضور رسول صدرعاملی، شهره سلطانی و مهرداد کوروش‌نیا، یکشنبه ۱۵ بهمن در مرکز تئاتر مولوی افتتاح شد.

در این مراسم رسول صدرعاملی کارگردان برجسته سینما، گفت: برای کسی که به شکلی حرفه‌ای کار می‌کند، خیلی سخت است که وارد فضای صرفا حرفه‌ای نشود و با یک تیم کار کند و آن تیم را برای خودش نگه دارد و داخل تیم بماند.

کارگردان فیلم گل‌های داوودی، اضافه کرد: راز اصلی موفقیت به نظر من همین است و علی اصغری نویسنده این کار که از قضا مدتها است او را می‌شناسم، سال‌ها است با دو سه تیم بیشتر نبوده و سعی نکرده وارد آن بخش بد به اصطلاح حرفه‌ای‌گری بشود؛ سفارشی کار کردن و سفارشی نوشتن به هر قیمتی. او اهل ادبیات و هنرهای نمایشی است و در نوشتن بزرگ شده و کلمه و ادبیات را می‌شناسد و من بسیار خوشحالم که پس از سال‌ها قرار است از او کاری دیده شود و بسیار مشتاقم ببینم این مونولوگ چگونه قرار است ما را یک ساعت با خودش نگه دارد. احساس می‌کنم خودم هم عضو این تیم هستم.

گفتنی است، علاقه‌مندان برای دیدن نمایش «آناااااااام» می‌توانند هر روز غیر از شنبه‌ها، ساعت ۱۸ به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به آدرس: خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.