فراخوان بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران منتشر شد

فراخوان بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران در قالب مناطق، سراسری و بین‌الملل در ۱۱ بخش ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مراکز آموزش عالی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران، حسین عبدالهی دبیر این رویداد هنری، در این فراخوان ضمن دعوت از همه اساتید و دانشجویان برای همکاری و حضور در این رویداد فرهنگی – هنری، آورده است:

ترجیح دادیم به جای شرح و بسط دادن یادداشت دبیر، مقدمه‌ای در ابتدای فراخوان بیاوریم که دانشجویان را برای رسیدن به رویکرد این دوره از جشنواره رهنمون باشد و از این گذار شاهد آثاری بدیع از دانشجوی معاصر باشیم. دانشجویی که در غوغای انوار فریبنده مختلف با صدا و نگاه خودش به تاریکی زمانه‌اش می‌نگرد و نویدبخش هوایی تازه برای هنر این مرزوبوم است. دبیرخانه و ستاد برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران با مروری بر ادوار مختلف این جشنواره و توجه به روند برگزاری آن، تلاش در تجمیع نکات مثبت دوره‌های گذشته نموده است. در این راه دشوار و زمان اندک برای برگزاری هرچه بهتر و ساده‌تر جشنواره سعی خواهد شد تا با همکاری و تعامل بیشتر با انجمن‌های علمی نمایش، کانون‌های تئاتر دانشگاهی، دانشجویان و اساتید سراسر کشور و حمایت مدیران محترم فرهنگی به این مهم دست یابیم.

بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران در بخش‌های؛ الف) مناطق: تئاتر صحنه و ب) سراسری و بین‌المللی: تئاتر صحنه، تجربه‌های اجرا، نمایشنامه نویسی (جایزه استاد اکبر رادی)، پژوهش (جایزه دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی)، عکس، پوستر و تیزر، کارگاه‌ها و درس گفتارها، بین‌الملل، مدرسان، مرور آثار دانشجویی و پایان‌نامه‌های برگزیده، سمپوزیوم تئاتر دانشجویی/ دانشگاهی، ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای اطلاع از شرایط و دریافت فرم شرکت در جشنواره می‌توانند به آدرس اینترنتی www.iiutf.ir مراجعه کنند.

شایان ذکر است، بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران به همت اداره‌کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری از ۱۶ تا ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ در تهران برگزار می‌شود.