برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری جشن دانش‌آموختگی دانشگاه تهران

جلسه شورای سیاستگذاری جشن دانش‌آموختگی دانشگاه تهران عصر شنبه ۱۴ بهمن با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران و اعضای این شورا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران در این جلسه جشن دانش‌آموختگی دانشگاه را یکی از مهمترین مراسم سالانه دانشگاه تهران دانست و گفت: باید همگان تلاش کنند تا جشن دانش‌آموختگی با شایستگی هرچه تمام‌تر برگزار شود.

رییس دانشگاه تهران نقش این مراسم را در ایجاد روحیه نشاط در بین دانش‌آموختگان و نیز ثبت خاطره‌ای خوش و غرورآفرین برای آن‌ها حیاتی توصیف کرد و افزود: هرچند به طور معمول در تقریبا تمامی پردیس‌ها و دانشکده‌های ما مراسمی برای بزرگداشت دانش‌آموختگان برگزار می‌شود، اما این جشن متمرکز با حضور تمامی دانش‌آموختگان یک‌ساله دانشگاه می‌تواند نشانگر شکوه و عظمت دانشگاه تهران باشد.

دکتر نیلی احمدآبادی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم استفاده از تجارب قبلی برای برگزاری شایسته این مراسم تأکید کرد و گفت: باید از تمامی ظرفیت‌های دانشگاه استفاده شود تا این روز برای دانش‌آموختگان و خانواده‌های محترم آن‌ها روزی خاص و به‌یاد ماندنی شود.

پیش از سخنان رییس دانشگاه تهران دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی، گزارشی از روند برگزاری جشن دانش‌آموختگی دانشگاه در سال ۱۳۹۶ ارائه و سپس طرح این اداره‌کل را برای جشن سال آینده دانش‌آموختگی دانشگاه مطرح کرد.

در ادامه جلسه، اعضای این شورا نقطه‌نظرات خود را پیرامون ابعاد مختلف برگزاری این مراسم عنوان کرده و در همین راستا پیشنهاداتی را نیز ارائه کردند.

گفتنی است، جشن دانش‌آموختگی سال تحصیلی ۱۳۹۵-۱۳۹۶، اردیبهشت سال ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد. اطلاعات تکمیلی برای استفاده علاقه‌مندان جهت حضور در این جشن متعاقبا از سوی اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اعلام خواهد شد.