مراسم تقدیر از انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تهران برگزیده در جشنواره ملی حرکت با حضور رئیس محترم دانشگاه برگزار شد

مراسم تقدیراز برگزیدگان جشنواره ملی حرکت با حضور دکتر نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه ، دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه،محمد هادی عسکری مدیر کل فرهنگی واجتماعی دانشگاه، دکتر سلطانی رییس پردیس دانشکده های فنی، دکتر جعفری معاون دانشجویی وفرهنگی پردیس کشاورزی وجمعی از مدیران وکارشناسان فرهنگی دانشگاه و.دانشجویان عضو انجمن های علمی دانشجویی در روز شنبه ۱۷ مهرماه ۹۵، ساعت ۱۶ در تالار امیر کبیر حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد .
دراین مراسم دکتر نیلی احمدآبادی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره سالارشهیدان حضرت امام حسین(ع) ویاران باوفایش وتبریک به دانشجویان عضو انجمن علمی دانشجویی به خاطر کسب رتبه اول درجشنواره ملی حرکت افزودند:حضور در میان شما عزیزان باعث انگیزه و تشویق ماست ومجموعه دانشگاه از نظرات و انتقادات شما به خوبی استفاده خواهد کرد.
ایشان گفت:هدف دانشگاه این است دانشجویانی را تربیت کند که از همه جنبه ها سرآمد باشند و بتوانند پس از فراغت از تحصیل مسئولیت های اجتماعی خود را به بهترین وجه انجام دهند.
رییس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه دانش آموخته دانشگاه تهران فقط یک کارشناس نخواهد بود و بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه،درسطح ملی وجهانی مسئولیت­هایی رابرعهده گرفته اند،افزود: این مسئولیت ها به واسطه توانمندی این افراد و آموزش و تربیتی است که در دانشگاه می بینند. دانشگاه تهران به عنوان بزرگترین دانشگاه جامع کشور فضای منحصربفردی را برای هر فردی که وارد دانشگاه می شود،فراهم می­کند.
دکتر نیلی از دانشجویانی که در مسابقات ورزشی  در سطح کشور مقام کسب کردند و همچنین از آن دسته از دانشجویانی که در مراسم آئین نودانشجویان از حدود ۴۰۰۰ دانشجو به همراه اولیا آنها به خوبی  استقبال و برنامه آیین ورودی نودانشجویان را مدیریت کردند، تشکر و قدر دانی کردند و اذعان داشتند که متاسفانه دانشگاه ها در عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی در کشور ضعف هایی دارند ودر فعالیت های فردی و اجتماعی و حوزه های مختلف وقتی نگاه کنیم متوجه می شویم که از نهاد دانشگاه به خوبی استفاده نمی شودو قطعا اگر رویکرد توجه به دانشگاه ها بیشتر مد نظر قرار بگیرد از همه ی ظرفیت های دانشگاه هم بهتر استفاده می شود.بنابراین یکی از موضوعاتی که در دستور کار دانشگاه است بحث تعامل با جامعه است یعنی دانشگاه یک رابطه نزدیک و تعاملی با جامعه داشته باشد.
ایشان افزودند: به نظر من بسیاری از کاستی هایی که در جامعه هست به خاطر تصمیم هایی است که بدون توجه به توانمندی های دانشگاه گرفته شده است. در بساری از مسائل زیست محیطی، مسائل آب، و مسائلی که در صنعت می بینید اگر از ظرفیت های دانشگاه ها استفاده شده بود قطعا امروزه وضعیت بهتری را شاهد بودیم.
لذا همه باهم باید کمک کنیم به دلیل وظیفه ای که در قبال جامعه داریم این توان دانشگاه باید در خدمت دانشگاه قرار بگیرد. ما علم برای علم نداریم. ما پژوهش برای پژوهش نداریم. همه ی این فعالیت ها باید جهت دار باشد و به توسعه کشور منجرشود.
دکتر نیلی افزود: ما به توانمندی و قابلیت های دانشجویان اعتماد داریم و این اعتماد در طی ۸۲ سال که از تاسیس دانشگاه می گذرد نشان داده می شود.و اینکه با نگاهی اجمالی به مسئولین ارشد کشور متوجه خواهید شد که بسیاری از این افراد دانش آموخته دانشگاه تهران می باشند.
در ادامه مراسم دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از موفقیت و فعالیت­های انجمن­های علمی اشاره کردند که جوامع توسعه یافته برای رسیدن به اهداف متعالی مسیری دشوار و سخت را پیمودند و آن چه که ما امروز شاهد هستیم حاصل یک فعالیت چندین ساله است که قبلا عده ای در انجمن های علمی پایه گذاری کرده اند و ما توانسته ایم امسال با قاطعیت حاصل آن را شاهد باشیم.
ایشان افزودند: بدون تردید جشنواره جهش که در سال گذشته برگزار شد، باعث موفقیت دانشگاه دردوره نهم جشنواره حرکت شد. جشنواره جهش به لحاظ محتوا ونحوه اجرا با جشنواره حرکت برابری می کند. امروز ما نمی توانیم یک قدم عقب بنشینیم. دانشگاه تهران به سطحی رسیده که نمیتواند به دومی حتی فکر کند و تو قع از دانشگاه بالا رفته است وهمه دانشگاهیان موظف هستند که  شان دانشگاه راحفظ کنند.
معاون فرهنگی واجتماعی گفت: ما ناگزیریم در بخش علوم انسانی وهنر فعالیت های جدیدی راطراحی کنیم وزمینه فعالیت شرکت های دانش بنیان رادراین دوحوزه تقویت کنیم.این مسئله جزو سیاست های دانشگاه است که این دو بخش به سوی انجمن های دانش بنیان بروند و باعث افتخار دانشگاه شوند و نتیجه کار این باشد که بتوانیم دانشجویان را با مسئولیت های اجتماعی آشنا کنیم که از سیاست های مهم دانشگاه تهران می باشد.
در ادامه تعدادی از دانشجویان نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود راجع به مسائل مختلف دانشگاه ازجمله فعالیت آتی انجمن ها،تخصیص بودجه وموارد دیگر رابیان نمودند. در پایان مراسم از دانشجویان برگزیده دانشگاه که موفق به دریافت مقام گردیده بودند وتعدادی ازکارشناسان فرهنگی پردیس ها ودانشکده های دانشگاه،تقدیربه عمل آمد.
لازم به ذکر است که درابتدای این مراسم،مدیرکل فرهنگی واجتماعی دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم به رییس دانشگاه وسایر میهمانان، درسخنانی به بیان اهمیت جایگاه انجمن های علمی دانشجویی پرداختند.محمدهادی عسکری با اشاره به رسالت دانشگاه دردوران جدید افزودند:انجمن های علمی دانشجویی علاوه بر انجام امور روزمره، به دلیل توانایی شبکه سازی قادرند با وضوح بیشتری پیام­های فرهنگی،اجتماعی وعلمی دانشگاه را به بخش های مختلف دانشگاه انتقال دهند واین انجمن ها قادرند درتجاری سازی دستاورهای پژوهشی دانشگاه دستیار دانشگاه باشند وبا توجه به ویژگی دانشجویان عضو انجمن­های علمی که از نیازهای واقعی جامعه وصنعت اطلاع دارند،می توانند نیازهای جامعه رادرقالب برنامه آموزشی مکمل نظام آموزش رسمی وکلاسیک دانشگاه تهیه واجرایی نمایند.

تصاویری از این مراسم: