«مولوی» میزبان سی و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر می‌شود

‌مرکز تئاتر مولوی از پنجشنبه ۲۸ دی تا یکشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۶ میزبان ۹ اثر از آثار صحنه‌ای سی و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر خواهد بود.

در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه ۲۸ تا ۳۰ دی، ساعت ۱۸ نمایش «مفیستو» به کارگردانی مسعود دلخواه، در این مرکز به صحنه می‌رود.

پس از آن نمایش «کار خانگی»، از برگزیدگان جشنواره تئاتر دانشگاهی به کارگردانی نرگس بهروزیان، یکشنبه اول بهمن، به صحنه خواهد رفت.

در روز پنجم جشنواره، نمایش «اعداد در بیابان» به کارگردانی محمد سلامتی از جزیره هرمز به صحنه می‌رود. سپس نمایش «پاشا» از تبریز، سه‌شنبه ۳ بهمن به کارگردانی نازیلا ایرانزاد اجرا خواهد داشت.

چهارشنبه ۴ بهمن نیز نمایش «نهفت» از تهران به کارگردانی محمد عباسی به صحنه می‌رود.

در هشتمین روز جشنواره، پنجشنبه ۵ بهمن نیز نمایش «زیرزمین» به کارگردانی بیژن مرادی از کرمانشاه اجرا می‌شود و جمعه ۶ بهمن، نمایش «و/یا/پرو/مته» از تهران به کارگردانی شهاب آگاهی در این مرکز به صحنه خواهد رفت.

شنبه ۷ بهمن در دهمین روز جشنواره نیز نمایش «تابستان» از آثار برگزیده جشنواره تئاتر دانشگاهی، به کارگردانی سعدی محمدی به صحنه می رود.

در آخرین روز اجراهای جشنواره، یکشنبه ۸ بهمن، نمایش «دشمن مردم» از تهران به کارگردانی سینا راستگو، روی صحنه مرکز تئاتر مولوی خواهد رفت.

علاقه‌مندان برای دیدن اجراهای سی و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در مرکز تئاتر مولوی، می‌توانند به این مرکز به آدرس: خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.

گفتنی است، غیر از نمایش «مفیستو» که در یک سانس در ساعت ۱۸ اجرا می‌شود، ساعت اجرای تمامی اجراهای سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در مرکز تئاتر مولوی ۱۶ و ۱۸ است.