اعلام برگزیدگان دهمین جشنواه ملی حرکت؛ دانشگاه تهران با درخشش انجمن‌های علمی دانشجویی، مقام نخست کشور را از آن خود کرد

در دهمین دوره جشنواره ملی حرکت، دانشگاه تهران با کسب بیشترین مقام‌های برگزیده در جایگاه نخست کشور قرار گرفت و همچنین به‌عنوان دانشگاه برگزیده در حوزه عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی کشور معرفی شد.

مراسم اختتامیه دهمین جشنواره ملی حرکت با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ مسئولان دانشگاه رازی، جمعی از مسئولان استانی و مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها، پنجشنبه ۷ دی در تالار انتظار دانشگاه کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر غفاری، پس از تقدیر از میزبانی دانشگاه کرمانشاه و عوامل برگزاری جشنواره گفت: دانشگاه قلب تپنده جامعه است و خود را جدای از جامعه نمی‌بیند و بر این مبنا است که جشنواره حرکت که همیشه حرکت‌آفرین و نقش‌آفرین بوده است نسبت به این مسئولیت خطیر، احساس مسئولیت دوچندانی را داشته است و در پی این است که با تدبر و اندیشه و درایت هر آنچه که از عهده او بر می‌آید در قالب مسئولیت اجتماعی که نسبت به جامعه به‌ویژه استان کرمانشاه دارد انجام دهد.

وی بار دیگر از تلاش تمام دانشجویان و دانشگاهیانی که نسبت به تشکیل انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی اهتمام دارند قدردانی کرد و گفت: امیدواریم جشنواره حرکت نقش‌آفرین باشد و نقش‌آفرین بماند.

گفتنی است، در این مراسم از انجمن‌های علمی دانشجویی، گروه‌های دانشجویی و دانشجویان برتر در قالب دو عنوان «شایسته تقدیر» و «برگزیده» تقدیر به‌عمل آمد.

همچنین، در این مراسم دانشگاه‌های برتر در حوزه عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی، اتحادیه‌های برتر و غرفه‌های برتر معرفی شدند و لوح سپاس و تندیس جشنواره را دریافت کردند.

.

اسامی انجمن‌های برگزیده دانشگاه تهران در سطح کشور به شرح زیر است:

انجمن برگزیده در بخش انجمن علمی برتر: انجمن علمی دانشجویی دامپزشکی

انجمن برگزیده در بخش انجمن علمی برتر: انجمن علمی دانشجویی نمایش

انجمن برگزیده در بخش فضای مجازی: انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک

انجمن برگزیده در بخش فضای مجازی: انجمن علمی دانشجویی شیلات

انجمن برگزیده در بخش مسابقه: انجمن علمی دانشجویی دامپزشکی

انجمن برگزیده در بخش مسابقه: انجمن علمی دانشجویی نمایش

انجمن شایسته تقدیر در بخش انجمن علمی برتر: انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق

انجمن شایسته تقدیر در بخش انجمن علمی برتر: انجمن علمی دانشجویی فیزیک

انجمن شایسته تقدیر در بخش فعالیت علمی خلاقانه: انجمن علمی دانشجویی مهندسی شیمی

انجمن شایسته تقدیر در بخش فعالیت علمی خلاقانه: انجمن علمی دانشجویی طراحی صنعتی

انجمن شایسته تقدیر در بخش فعالیت علمی خلاقانه: انجمن علمی دانشجویی محیط زیست

انجمن شایسته تقدیر در بخش فضای مجازی: انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت

انجمن شایسته تقدیر در بخش فضای مجازی: انجمن علمی دانشجویی گرافیک

انجمن شایسته تقدیر در بخش مسابقه: گروه دانشجویی اقتصاد

انجمن شایسته تقدیر در بخش نشریه: انجمن علمی دانشجویی زیست شناسی

انجمن شایسته تقدیر در بخش نشریه: انجمن علمی دانشجویی محیط زیست

انجمن شایسته تقدیر در بخش کارآفرینی: گروه دانشجویی گردشگری

.

همچنین، اسامی برگزیدگان دیگر جشنواره نیز به شرح زیر است:

دانشگاه‌های برگزیده در حوزه عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی:

دانشگاه تهران

دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شیراز

دانشگاه تبریز

.

دانشگاه‌های شایسته تقدیر در حوزه عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی:

دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه سیستان و بلوچستان

دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه زابل

.

اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری:

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی؛ اتحادیه برگزیده

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی عمران؛ اتحادیه شایسته تقدیر

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی معماری، شهرسازی و مرمت؛ اتحادیه شایسته تقدیر

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی دامپزشکی؛ اتحادیه شایسته تقدیر

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی کتابداری؛ اتحادیه شایسته تقدیر

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم اجتماعی؛ اتحادیه شایسته تقدیر

.

لازم به ذکر است، «غرفه دانشگاه تهران» به عنوان «نماد دانشگاه سبز» در  جهت تحقق اهداف برنامه سوم توسعه دانشگاه و توجه به محیط زیست مورد توجه مسئولان و بازدیدکنندگان واقع شد. گفتنی است، طراحی این غرفه با مواد بازیافتی انجام شده است.

همچنین، دانشگاه تهران در این غرفه با همکاری دانشگاه‌های کل کشور با پلتفرم مَنتاما، بزرگ‌ترین همکاری جمعی انجمن‌های علمی کشور با هدف کمک پایدار به زلزله‌زدگان کرمانشاه را برگزار کرد که مورد استقبال همه دانشگاه‌ها قرار گرفت.

معاونت فرهنگی و اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ضمن تشکر از انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، این موفقیت بزرگ را به دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه تهران تبریک می‌‌گوید و آرزوی توفیق روزافزون برای دانشجویان پرتلاش و سخت‌کوش این دانشگاه را دارد.