شنبه‌های نمایشنامه‌خوانی در مرکز تئاتر مولوی

دو نمایشنامه «آقا ذبیح» و «زنان ناتمام» شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ در مرکز تئاتر مولوی نمایشنامه‌خوانی می‌شوند.

نمایشنامه «آقا ذبیح» به نویسندگی و کارگردانی مهدی ملکی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد در ساعت ۱۷ و همچنین نمایشنامه «زنان ناتمام» به نویسندگی و کارگردانی منیره توزنده جانی از دانشگاه فردوسی مشهد در ساعت ۱۸:۳۰ در مرکز تئاتر مولوی نمایشنامه‌خوانی می‌شوند.

نمایشنامه «آقا ذبیح» را شاهد پیوند، مجید محمدى، مرتضى خالقى، شادن گلزار، مهدى ملکى، سمن قناد، حسام علیخانى، مهدیه طاهرى، یاسمن قلى‌پور، نیما کاووسى، امین جلیلوند، میثاق آقامولایى، محمد پوراکبر و على خسروآبادى نمایشنامه‌خوانی می‌کنند.

همچنین نمایشنامه «زنان ناتمام» را نینا گودرزی، ساجد اندرون، مریم براتی، مصطفی جلالی، کیمیا مکرم، سعید باصری، زهرا رمضانی‌پور و اعظم برات‌زاده نمایشنامه‌خوانی می‌کنند.

گفتنی است، پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی، شنبه‌های هر هفته ساعت ۱۷ و ۱۸:۳۰ به نشانی: خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی برگزار می‌شود.