فرزند سردار شهید باکری به تماشای نمایش «من یه زنم، صدامو می‌شنوین؟» نشست

نمایش «من یه زنم، صدامو می‌شنوین؟» به نویسندگی و کارگردانی «کاملیا غزلی» که از دوشنبه ۱۳ آذر در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه رفته است، تاکنون میزبان هنرمندان و چهره‌های بسیاری بوده است.

این نمایش میزبان میهمانانی چون مسعود فروتن (مجری و تهیه‌کننده تلویزیون)، احسان باکری (فرزند سردار شهید باکری) و فرهاد دهنوی (تهیه‌کننده رادیو و تلویزیون) بود.

باکری پس از تماشای این نمایش گفت: بسیار تحت تأثیر موضوع نمایش قرار گرفتم و تمام مدت ذهنم درگیر چالش‌های آن بود. به خصوص که من خودم دو دختر دارم و در طول نمایش به مقدار زیادی ذهنم مشغول آن‌ها شده بود.

وی افزود: به عقیده من مسائل و مشکلات زنان خیلی منحصر به جامعه ایران نیست و حتی در خارج از کشور هم بسیاری از مسائل و موضوعاتی که زنان ما با آن درگیرند وجود دارد. به عقیده من یک‌سری از مسائل و مشکلات مربوط به زنان دقیقا همانطور که در نمایش به آن اشاره می‌شود از مادربزرگ‌های ما به مادرهای ما و از مادران ما به دخترهایشان و از آنها به فرزندانشان انتقال یافته است.

مسعود فروتن هم در خصوص این نمایش، گفت: از این انرژی و توانی که بازیگران جوان این کار در طول نمایش می‌گذارند کیف کردم و به عقیده من این اثرهای نمایشی موقعیت خوبی است که این بازیگران در آن رشد کنند و در فضاهای وسیع‌تری کار کنند.

علاقه‌مندان برای دیدن این نمایش که همه روزه غیر از شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به صحنه می‌رود، می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.