برگزیدگان اولین دوره مسابقه ادبی دانشجویی «دانشجوی دیروز، دانشجوی امروز» معرفی شدند

اولین دوره مسابقه ادبی دانشجویی با موضوع «دانشجوی دیروز، دانشجوی امروز» به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو با محوریت کانون کتاب باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مسابقه ۲۵ اثر دانشجویی در سه بخش داستان کوتاه، دل‌نوشته و شعر با هم به رقابت پرداختند. شایان ذکر است، علی‌رغم برگزاری اولین دوره این مسابقه، آثار ارسالی از کیفیت مناسبی برخوردار بودند.

در نهایت با عنایت به نظرات داوران در خصوص آثار ارسال شده؛ آثار برگزیده در بخش‌های مختلف این رویداد به‌ترتیب در بخش داستان کوتاه؛ داستان «دیوانشگاهستان» نوشته مجتبی آدمیان، در بخش دلنوشته؛ یادداشت زهرا کوهی و در بخش شعر؛ سروده علی مقدم معرفی شدند.

گفتنی است، به هر یک از نفرات برگزیده هدیه‌ای از سوی اداره کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران اهدا خواهد شد.