کارگاه «دنیای کاغذی» با آموزش «گری فریدمن» مدرس استرالیایی در مرکز تئاتر مولوی

دبیرخانه هجدهمین جشنواره تئاتر تجربه با همکاری مرکز تئاتر مولوی، کارگاهی با موضوع «روایت شخصی افراد از طریق کاغذها» در روزهای شنبه ۱۸ و یکشنبه ۱۹ آذر در این مرکز برگزار می‌کند.

مدرس این کارگاه، هنرمند برجسته استرالیایی «گری فریدمن» است که پیش از این نیز دو بار در جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان حضور داشته و کارگاه‌هایی نیز برگزار کرده است.

همچنین گفتنی است، هزینه شرکت در کارگاه برای علاقه‌مندان ۳۰ هزار تومان است که بنابر تصمیم مدرس این کارگاه، کلیه عواید حاصل از این کارگاه به زلزله‌زدگان کرمانشاه تعلق خواهد گرفت.

قابل ذکر است که زمان برگزاری کارگاه «دنیای کاغذی» هجدهم و نوزدهم آذرماه ۱۳۹۶، از ساعت ۱۰ تا ۱۴ در مرکز تئاتر مولوی است. علاقه‌مندان برای شرکت در این کارگاه می‌توانند با آیدی تلگرام دبیرخانه جشنواره تئاتر تجربه به آدرس tajrobehtf18@ و یا شماره  ۰۹۳۶۰۳۸۰۵۶۶ تماس حاصل کنند.