کانون کتاب باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران به مناسبت روز دانشجو برگزار می‌کند: مسابقه ادبی «دانشجوی دیروز، دانشجوی امروز»

اولین دوره مسابقه ادبی دانشجویی با موضوع «دانشجوی دیروز، دانشجوی امروز» در سه بخش داستان کوتاه، دل‌نوشته و شعر توسط کانون کتاب باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار فرهنگی خود را در مقایسه دانشجوی امروز و دانشجوی دیروز در قالب‌های مختلفی چون طنز، روایت و … به کانون کتاب دانشگاه تهران ارسال کنند. داستان کوتاه و دل‌نوشته حداکثر می‌تواند شامل دو هزار کلمه باشد. شعر نیز می‌تواند در قالب‌های مختلف کلاسیک و نو باشد.

آثار نفرات برتر در کانال کانون کتاب و نشریات برتر دانشگاه تهران به چاپ خواهد رسید و به نفرات برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

گفتنی است، علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند فایل نوشته خود را همراه با مشخصات کامل شامل: نام و نام خانوادگی، شماره تماس و نشانی پست الکترونیک به ایمیل کانون به آدرس utketab@chmail.ir ارسال کنند. آخرین مهلت ارسال آثار ۱۴ آذر ۱۳۹۶ خواهد بود.

کانون کتاب باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران

@utketab