معاون فرهنگی دانشگاه در جلسه مشترک شورای معاونان فرهنگی دانشگاه تهران و نمایندگان تشکل‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و نشریات دانشجویی عنوان کرد: رسیدن به یک فضای آرمانی در دانشگاه در گرو تعامل دانشجویان و مدیران است

جلسه مشترک شورای معاونان فرهنگی دانشگاه تهران و نمایندگان تشکل‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و نشریات دانشجویی دانشگاه، سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر رحمت اله اللهیاری مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه، معاونان فرهنگی پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه و نیز علی حمیدیان نماینده انجمن‌های علمی دانشجویی، وحید فروزنده نماینده نشریات دانشجویی، احسان محمدی نماینده کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی و حسین عبداللهی دبیر دبیران انجمن‌های علمی پردیس هنرهای زیبا در تالار امیرکبیر معاونت فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این نشست که با هدف هماهنگی و تعامل بیشتر انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی و نشریات دانشجویی و معاونان فرهنگی واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران ضمن ابراز تاسف از حادثه ناگوار زلزله در غرب کشور، جان‌باختن هموطنان را تسلیت گفت و برای بازماندگان آرزوی صبر و سلامتی کرد و افزود: دانشگاه تهران از طریق تشکل‌های دانشجویی خود به‌ویژه کانون هلال احمر باشگاه دانشجویان، کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را تقدیم عزیزان زلزله‌زده خواهد کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با اشاره به حجم بالای برنامه‌های معاونت فرهنگی در ترم تحصیلی جاری، اظهار کرد: در حال حاضر نمایشگاه کتاب‌های عمومی و تخصصی برای دانشجویان برگزار شده است که علاقه‌مندان می‌توانند با کسب تخفیف ۳۰ درصدی کتاب‌های مورد علاقه خود را از این نمایشگاه تهیه کنند.

وی همچنین به برپایی جشنواره ملی عکاسی ماسار توسط کانون دانشجویی هنر و زیست بوم (دایره آبی) اشاره کرد و گفت: حدود ۳۵۰۰ اثر به این جشنواره ارسال شده و عکس‌های برگزیده طی نمایشگاهی در نگارخانه دانشجو در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

دکتر سرسنگی برگزاری نکوداشت زنده‌یاد «حسن مقدم» نمایشنامه‌نویس نوگرای ایران را در موزه مقدم و انعقاد تفاهم‌نامه با باغ کتاب تهران برای استفاده دانشجویان دانشگاه از امکانات این مرکز با تخفیف‌های مناسب را از دیگر برنامه‌های این معاونت عنوان کرد و از برگزاری تورهای بازدید دانشجویان از باغ کتاب تهران به صورت رایگان خبر داد.

دکتر مجید سرسنگی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز خشنودی از برگزاری چنین جلساتی گفت: این که دانشجویان و مدیران دور یک میز بنشینند و مسائل خود را دوستانه مبادله کنند امر مبارکی است. ما باید ظرفیت انتقادپذیری خود را بالا ببریم. همچنین باید بدانیم که می‌شود منتقد بود و در عین حال، در انتقاد، احترام و انصاف را رعایت کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با اشاره به جلسه قبل این شورا با نمایندگان تشکل‌های اسلامی افزود: جلسه قبل جلسه خوبی بود و بسیاری از مشکلات تشکل‌ها مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. بنای ما بر این است که مسائل مورد نظر تشکل‌ها را به دقت بشنویم و محورهای کلان آن‌ها را با واحدهای مربوط در میان بگذاریم. رسیدن به یک فضای آرمانی در دانشگاه در گرو تعامل دانشجویان و مدیران است.

در ادامه این جلسه نمایندگان انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی و نشریات دانشجویی مشکلات این تشکل‌ها را با معاونان فرهنگی واحدهای مختلف دانشگاه در میان گذاشته و از جمله به مشکل بودجه فرهنگی در واحدها، طولانی بودن مسیر صدور مجوزهای فعالیت‌های فرهنگی، عدم آشنایی برخی از کارشناسان فرهنگی به وظایف خود، لزوم حضور نمایندگان تشکل‌های فرهنگی و علمی دانشجویی در شوراهای فرهنگی واحدها، عدم وجود فضای فیزیکی مورد نیاز برای دفاتر تشکل‌ها، درخواست پرداخت هزینه استفاده از امکانات دانشکده‌ها توسط تشکل‌های دانشجویی از سوی مدیریت دانشکده‌ها، دخالت‌های غیر قانونی در کار تشکل‌های فرهنگی و … اشاره کردند.

در بخش انتهایی جلسه، معاونان فرهنگی واحدها توضیحاتی را در رابطه با فعالیت‌های فرهنگی واحدهای مربوطه ارائه کرده و به تعدادی از سوالات دانشجویان پاسخ گفتند.