تعطیلی مرکز تئاتر مولوی و دو موزه دانشگاه تهران به مناسبت ایام عزاداری

هم‌زمان با فرا رسیدن رحلت رسول اکرم (ص)، شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع)، مرکز تئاتر مولوی، باغ موزه نگارستان، موزه مقدم و نگارخانه دانشجو به شرح زیر تعطیل خواهند بود.

مرکز تئاتر مولوی، از پنجشنبه ۲۵ تا یکشنبه ۲۸ آبان مصادف با ۲۷ و ۳۰ ماه صفر تعطیل خواهد بود. همچنین این مرکز امروز سه شنبه ۲۳ آبان به دلیل همدردی با هموطنان زلزله زده غرب کشور تعطیل است.

باغ موزه نگارستان نیز جمعه، یکشنبه و دوشنبه تعطیل خواهد بود. گفتنی است، بازدید از باغ‌ موزه نگارستان در نیمه دوم سال همه روزه غیر از دوشنبه ها از ساعت ۹ تا ۱۸ امکان پذیر است.

موزه مقدم نیز از جمعه ۲۶ تا یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶ تعطیل است. گفتنی است، بازدید از موزه مقدم در نیمه دوم سال همه روزه غیر از شنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۶ امکان پذیر است.

همچنین، نگارخانه دانشجو، پنجشنبه ۲۵، جمعه ۲۶ و یکشنبه ۲۸ آبان تعطیل خواهد بود.